Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX No.6

FLAGRANTI PASSION BOX No.6

Uvolňující a relaxační dárkový box s pikantním nádechem pro vaši romantickou noc plnou vášně. Masážní vibrátor, masážní svíčka, Prosecco a čokoláda.
Doprava zdarma
Akce
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Co víc si přát, než je společnost vás obou v romantickém duchu plném intenzivní a pikantní přitažlivosti, která mezi vámi jiskří natolik, že se od sebe nedokážete odtrhnout? Jediné, co vám k dokonalosti chybí je tento exkluzivní FLAGRANTI PASSION BOX No.6, který podpoří milenecký záměr a nabídne vám nezapomenutelné okamžiky po celou noc.

Aby byl váš večer výjimečný, začněte masážní svíčkou prémiové kvality FLAGRANTI Sea Salt , která vykouzlí intimní přítmí svým plápolajícím plamínkem a zažehne jiskru ve vašich srdcích. Nabídne vám nejen uvolněnou náladu a dokonalý relax, ale především vás omámí půvabnou vůní moře. Navíc obsahuje vybrané přírodní ingredience z bambuckého másla, kokosového oleje, včelího vosku, antioxidantů a dalších složek, které se po zapálení svíčky během pár minut rozpustí na příjemně teplou emulzi, jež pak nanesete na tělo vaší lásky a můžete jí dopřát dokonalou nezapomenutelnou masáž. Vosk nespálí pokožku, tudíž se nemusíte obávat žádného nebezpečí. Doteky odbourávají napětí a stres a správně volená místa mohou probudit rozkoš u vás obou. Více informací naleznete zde.

Spojte příjemné s užitečným a vytaste se s jedinečným pomocníkem, který ještě více nabudí všechny smysly vaší polovičky. Vibrátor a masážní hlavice APHOJOY LUXURY HEAD v elegantní černé barvě se stříbrnými akcenty nejen, že napomůžou vaší masáži, uleví vašim prstům, ale také s ním prožijete mnoho erotické zábavy. Je výkonný a má báječný tvar kulaté hlavice, která se dostane do každého koutu těla a uvolní svaly kdekoliv si budete přát. Vyroben je z ultra hebkého hypoalergenního silikonu, takže je zcela bezpečný pro lidskou pokožku a pohladí s něžností každý centimetr. Otočením ergonomicky tvarované rukojeti získáte fantastickou hračku, která bude stimulovat bod G nebo bod P a nabídne vám mnoho mimořádných orgasmů. Jeho dva motory s 10 vibračními a pulzačními rytmy pro každý z nich si vychutnáte plnými doušky a váš čas bude ubíhat daleko pomaleji, než kdy jindy. Můžete se přesunout do sprchy, jelikož je odolný proti stříkající vodě a jeho energii mu doplníte pomocí přiloženého USB kabelu. Více informací naleznete zde.

Jak by ovšem mohlo takové rande vypadat, kdyby při něm nebylo co ochutnat? Lahvičce kvalitního italského Prosecca neodolá nikdo a už vůbec ne v případě, kdy si každý k němu oba nabídnete čokoládovou pralinku ve tvaru srdíčka s oříškovým podtónem. Jak je známo, kvalitní čokoláda je přírodní afrodiziakum, které navnadí touhu a vášeň. Magnetická přitažlivost, která bude doslova hmatatelná vás posune o další level výš.
Proměňte vaši ložnici ve vlastní luxusní masážní salón a využijte příležitosti svádět váš protějšek prostřednictvím relaxačních technik. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX No.6:

  • elegantní dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro páry
  • potěší romantické milence užívající si společnost jeden druhého
  • lahvinka kvalitního italského Prosecca a dvě pralinky čokolády navodí tu správnou atmosféru
  • masážní svíčka z přírodních prémiových ingrediencí okouzlí a omámí svůdnou vůní
  • masážní hlavice s vibrátorem v jediné pomůcce okoření váš milostný vztah
  • uvolní napjaté svaly a báječně stimuluje bod G nebo bod P
  • dva výkonné motory s 10 vibračními a pulzačními rytmy pro každý z nich
  • vaše hrátky lze přesunout také do sprchy díky voděodolnosti
  • k dostání exkluzivně pouze ve FLAGRANTI

Parametry:


Barva: černá, stříbrná
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: vibrátor - celková délka vibrátoru 21,5 cm, použitelná délka 11,5 cm, průměr 4 cm, délka hlavice 6 cm, průměr 5 cm, svíčka - objem 70 ml, Prosecco - objem 200 ml, pralinky - 2 x 12 g
Voděodolnost: ano
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Složení svíčky: Hydrogenated Cocnut Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Ethyl Ferulate, Humulus Lupulus Cone Extract, Polysorbate-80, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone
Složení pralinky: Bílá Čokoláda, Mléčná Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Máslo, Sušené Mléko, Cukr, Přírodní Vanilka), Lískovka (Lískové Ořechy 71%, Kokosový Cukr, Kakaové Máslo, Odtučněné Kakao, Barvivo
Obsahuje alkohol.
Parametry