Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Adventní kalendář Feel the MAGIC SHIVER 2022

Adventní kalendář Feel the MAGIC SHIVER 2022

Smyslný a elegantní adventní kalendář plný překvapení nacpaný až po okraj 24 luxusními erotickými hračkami a pomůckami pro každý den až do Vánoc.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Je pro vás období prosincového shonu stresující a vy stále netušíte co darovat své drahé polovičce pod stromeček? Využijte příležitosti vrátit se svým způsobem do dětských let a dejte svému protějšku adventní kalendář Feel the MAGIC SHIVER pro rok 2022. Nenajdete v něm ovšem čokoládu, ale je pravdou, že sladké překvapení vás čekat bude. Budete moci každičký den v prosinci otevřít jednu malou krabičku a odhalit její tajemství. Zažijte magické chvění.
Kalendář v neuvěřitelně elegantním designu nabídne 24 sexy vzrušujících erotických pomůcek vybraných světových značek pro ni i pro něj, které vám pomohou objevit nepoznané a ochutnat nevyzkoušené. Ideální příležitost začít experimentovat a přinést do ložnice žhavou atmosféru zcela nové dimenze intimní rozkoše.
Naleznete zde 12 fascinujících erotických hraček, které vám ukáží cestu rájem. Dále také 5 různých kosmetických výrobků jako lubrikační gel či masážní olej i 4 různé erotické doplňky. Zabruslete do tajemného světa lehkých BDSM praktik se 2 pomůckami a v neposlední řadě samozřejmě vyvrcholí vaše zábava políčkem s číslem 24. Fantastická pomůcka exkluzivní značky We-Vibe, která zpříjemní všechny společné chvíle ve dvou. Párový vibrátor z úžasného hedvábného silikonu rozmazlí vaše představy a dovede vás oba na samotný vrchol erotické extáze. Co vás také jistě potěší je, že cena za obsah celého balení mnohonásobně převyšuje jeho konečnou sumu.
Buďte letos originální a udělejte radost sobě i své lásce. S tímto dárečkem rozhodně neprohloupíte.

Proč si vybrat adventní kalendář Feel the MAGIC SHIVER 2022:

  • skvělý dárek pro milence či milenku
  • mnoho překvapení od světových značek
  • široká škála erotických pomůcek v jednom exkluzivním balení
  • 24 různých pomůcek pro ni i pro něj
  • obstará pikantní zábavu na každý den v předvánočním shonu
  • ideální pro experimentování a vyzkoušení nových zážitků
  • obsah balení mnohonásobně převyšuje celkovou cenu

Parametry:


Materiál: různé složení materiálů
Rozměry: krabice 37,5 cm x 26,5 cm x 17,5 cm
Parametry