Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Adventní kalendář SATISFYER LOVE CHRISTMAS

Adventní kalendář SATISFYER LOVE CHRISTMAS

Exkluzivní adventní kalendář SATISFYER LOVE CHRISTMAS nacpaný 24 luxusními dárky pro oba na každý prosincový den. Období Vánoc začnete skutečně milovat.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vánoce již klepou na dveře, obchoďáky se můžou přetrhnout, aby vám nabídly inspiraci pod stromeček, ale vy víte, že to chce něco speciálního? Máme pro vás ten nejsmyslnější tip tohoto roku. Udělejte si letošní Vánoce hravé a obdarujte sebe nebo váš protějšek tímto adventním kalendářem SATISFYER LOVE CHRISTMAS, který pro vás tento německý výrobce s pečlivostí namíchal.
Obsahuje 24 fenomenálních erotických pomůcek, na každý prosincový den jeden až do vyvrcholení na Štědrý den. Proto můžete překvapit svou drahou polovičku a nadělit jí radost o pár dní dříve. Hodnota luxusního balení mnohonásobně převyšuje jeho konečnou cenu, ale pro prožití těchto svátečních dní záleží jen na vaší dobré náladě a proto se vás snažil SATISFYER maximálně potěšit.
Naleznete zde 4 nejprodávanější pomůcky, které si miliony spokojených uživatelů nemohou vynachválit. Dále objevíte skvostnou pomůcku s propojením přes mobilní aplikaci Satisfyer Connect, která vám dá ochutnat sílu moderní technologie. Mimo to s ní můžete využít ovládání odkudkoliv na světě či využít možnost chatu a videochatu. Celkem je pro vás nachystáno 8 vzrušujících vibračních zařízení. Kalendář také nezapomíná na vhodné svůdné prádlo a přináší dva módní kousky značky PENTHOUSE, které nažhaví intimní atmosféru. 2 lubrikační a 2 masážní gely zajistí dlouhotrvající a jedinečnou zábavu v jiskřivém spojení. Zkrátka nepřijdou ani příznivci análního dovádění a lehkých BDSM praktik a pokud se necítíte býti milovníky těchto metod, možná právě nyní dostanete odvahu vše vyzkoušet. Završení, které vás čeká pod stromečkem se skrývá pod číslem 24 a zaručí ženě rychlý, intenzivní a výjimečný orgasmus, jaký dosud nezažila. V nádherné krabici se nachází ještě mnoho tajemství, ovšem záměrně nebudeme nic prozrazovat, abyste si svou touhu mohli užít sami a naplno.
S tímto setem prostě rozhodně nebude čas se nudit a najdete v něm vše, po čem vaše srdce zaplesá. Exkluzivní hračky pro ni i pro něj, které využijete buď sami nebo je přizvete k párové předehře.
SATISFYER miluje Vánoce a Vánoce milují SATISFYER. Proto s námi letos zvolejte "Šťastné, veselé a erotické..."

Proč si vybrat adventní kalendář SATISFYER LOVE CHRISTMAS:

  • skvělý dárek pro milence či milenku
  • mnoho překvapení od světové značky
  • široká škála erotických pomůcek v jednom exkluzivním balení
  • 24 různých pomůcek pro ni i pro něj
  • obstará pikantní zábavu na každý den v předvánočním shonu
  • ideální pro experimentování a vyzkoušení nových zážitků

Parametry:


Materiál: různé složení materiálů
Rozměry: 45,8 cm x 41,5 cm x 9 cm
Parametry