Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Adventní kalendář 2021

Adventní kalendář 2021

Famózní adventní kalendář pro rok 2021 napěchovaný 24 erotickými pomůckami na prosinec až do Vánoc. Jedinečné vzrušující překvapení pro každý den.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Je pro vás období prosincového shonu stresující a vy stále netušíte co darovat své drahé polovičce pod stromeček? Využijte příležitosti vrátit se svým způsobem do dětských let a dejte svému protějšku adventní kalendář pro rok 2021. Nenajdete v něm ovšem čokoládu, ale je pravdou, že sladké překvapení vás čekat bude. Budete moci každičký den v prosinci otevřít jednu malou krabičku a odhalit její tajemství.
Kalendář v neuvěřitelně elegantním designu nabídne 24 sexy vzrušujících erotických pomůcek světových značek pro ni i pro něj, které vám pomohou objevit nepoznané a ochutnat nevyzkoušené. Ideální příležitost začít experimentovat a přinést do ložnice žhavou atmosféru zcela nové dimenze intimní rozkoše. Naleznete zde 10 fascinujících erotických hraček, které vám ukáží cestu rájem. Dále také 5 různých kosmetických výrobků jako lubrikační gel či masážní olej i 4 různé erotické doplňky. Zabruslete do tajemného světa lehkých BDSM praktik se 2 pomůckami a v neposlední řadě samozřejmě vyvrcholí vaše zábava políčkem s číslem 24. Fenomenální pomůcka exkluzivní značky Womanizer, kterou vám necháme jako skutečné překvapení. Prozradíme jen, že dokáže poskytnout ten nejrychlejší, nejspolehlivější a nejintenzivnější orgasmus. Co vás také jistě potěší je, že cena celého balení mnohonásobně převyšuje jeho konečnou sumu.
Buďte letos originální a udělejte radost sobě i své lásce. S tímto dárečkem rozhodně neprohloupíte.

Proč si vybrat adventní kalendář 2021:

  • skvělý dárek pro milence či milenku
  • mnoho překvapení od světových značek
  • široká škála erotických pomůcek v jednom exkluzivním balení
  • 24 různých pomůcek pro ni i pro něj
  • obstará pikantní zábavu na každý den v předvánočním shonu
  • ideální pro experimentování a vyzkoušení nových zážitků

Parametry:


Materiál: různé složení materiálů
Rozměry: 37,5 cm x 26,5 cm x 17,2 cm
Parametry
Zařazení do kategorií
Novinky Novinky pro oba