Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Gel anální SECRET PLAY RELAX! 15 ml

100% přírodní anální gel SECRET PLAY RELAX! v objemu 15 ml je ultra jemný a dlouhotrvající kluzný gel uvolňující tkáň a svaly pro příjemnější anální styk.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete objevit smyslnou anální rozkoš, ale máte trochu obavy? Nebojte se a pořiďte si k vašim hrátkám tento úžasný anální gel SECRET PLAY RELAX! v objemu 15 ml. S ním budete v bezpečí a zasvětí vás do tajů nových intenzivních prožitků. Hedvábně jemný gel vyniká dlouhotrvající kluzností, který je u análních praktik určitě prioritou číslo jedna. Speciální relaxační efekt uvolňuje svaly svěrače, rozšiřuje tkáně anální oblasti a poskytuje jí mimořádnou pružnost pro dokonalé pohodlí při stimulaci a penetraci. V okolí zadečku najede mnoho nervového zakončení, takže si tuto touhu užijete plnými doušky, protože nemá žádné znecitlivující účinky. Gel je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé a zkušenější uživatele. Přírodní složení potěší také vegany a zaručí vám příjemný a nedráždivý pocit bez alergických reakcí. Praktická lahvička s dávkovačem vám dopřeje přesnou aplikaci.
Vychutnejte si výjimečné anální dráždění bez bolesti a strachu z neznáma. S tímto gelem si anální dráždění zamilujete.

Proč si vybrat gel anální SECRET PLAY RELAX! 15 ml:

  • unikátní gel pro anální oblast s uvolňujícím efektem
  • přináší pružnost pokožky pro bezbolestnou a příjemnější penetraci
  • 100% přírodní veganské nedráždivé složení
  • dlouhotrvající kluznost
  • bezstarostné hrátky pro začátečníky i pokročilé

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 15 ml
Složení: Aqua, Glycerin, Cyamopsis Tetragonoloba Gum, Spilanthes Acmella Flower/Leaf/Stem Extract, Polysorbate-80, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Leaf Oil, Lactic Acid, Menthol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene, Eugenol, Farnesol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol, Citral, Linalool
Parametry
Parametry:
Balení: