Zakutálí se vajíčko SVAKOM i k vám? 💋 DÁREK K PRODUKTŮM SVAKOM nad 600,- právě teď! 💋
Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Balzám po holení Loovara SMOOTH For Her 50 ml

Balzám po holení Loovara SMOOTH For Her 50 ml

Balzám po holení pro ženy Loovara SMOOTH v objemu 50 ml. Veganské složení německé kvality s přírodními extrakty urychlující hojení se zvýrazněnou hydratací.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Holení intimních oblastí nese své ovoce. Ovšem podrážděná pokožka v bikinách již tak atraktivní není. Zabraňte tomu a pořiďte si tento unikátní balzám po holení Loovara SMOOTH For Her v objemu 50 ml. Luxusní balzám pro ženy německé kvality vám nabídne mnohem více, než jen zklidnění kůže. Prvotřídní veganské složení s obsahem přírodních extraktů je mimořádně citlivé k vaší pokožce a postará se o ni s tou nejlepší péčí. Balzám má hladkou texturu, perfektně se vstřebává a neobsahuje mikroplasty. Panthenol uklidňuje podrážděnou pokožku po holení a působí protizánětlivě. Extrakt z heřmánku pomáhá hojit drobná poranění a rostlinný glycerin poskytne kůži výjimečnou a výraznou hydrataci a chrání její přirozenou bariéru. Díky tomu se budete po holení cítit komfortně, vaše intimní oblast zůstane jemná a vláčná a předejdete tím také vzniku zarostlých chloupků a stroupků. Aplikujte ihned po holení tenkou vrstvu, kterou vmasírujte.
Chcete se cítit naprosto pohodlně a krásně i po intimní údržbě? S tímto balzámem se můžete věnovat pouze vášnivým myšlenkám.

Proč si vybrat balzám po holení Loovara SMOOTH For Her 50 ml:

  • luxusní balzám po holení pro ženy výjimečné německé kvality
  • jemná a hladká textura citlivá k lidské pokožce
  • unikátní veganské složení
  • dermatologicky testováno
  • nedráždí ani nelepí a neobsahuje mikroplasty
  • výjimečné složení s obsahem extraktu heřmánku a panthenolu pro urychlení hojení
  • zvyšuje hydrataci a zanechává vláčnou a hebkou pokožku
  • praktická lahvička nabídne snadnou aplikaci

Parametry:


Obsah: 50 ml
Složení: Aqua, Myristyl Myristate, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate Citrate, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Panthenol, Xanthan Gum, Gellan Gum, Benzoic Acid, Parfum, Bisabolol, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Citric Acid
Parametry