Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Balzám po holení Loovara SMOOTH For Him

Balzám po holení pro muže Loovara SMOOTH v objemu 50 ml. Veganské složení německé kvality s přírodními extrakty urychlující hojení se zvýrazněnou hydratací.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Holení intimních oblastí nese své ovoce. Ovšem podrážděná pokožka již tak atraktivní není. Zabraňte tomu a pořiďte si tento unikátní balzám po holení Loovara SMOOTH For Him v objemu 50 ml. Luxusní balzám pro muže německé kvality vám nabídne mnohem více, než jen zklidnění kůže. Prvotřídní veganské složení s obsahem přírodních extraktů je mimořádně citlivé k vaší pokožce a postará se o ni s tou nejlepší péčí. Balzám má hladkou texturu, perfektně se vstřebává a neobsahuje mikroplasty. Panthenol uklidňuje podrážděnou pokožku po holení a působí protizánětlivě. Extrakt z heřmánku pomáhá hojit drobná poranění a rostlinný glycerin poskytne kůži výjimečnou a výraznou hydrataci a chrání její přirozenou bariéru. Díky tomu se budete po holení cítit komfortně, vaše intimní oblast zůstane jemná a vláčná a předejdete tím také vzniku zarostlých chloupků a stroupků. Aplikujte ihned po holení tenkou vrstvu, kterou vmasírujte.
Chcete se cítit naprosto pohodlně a krásně i po intimní údržbě? S tímto balzámem se můžete věnovat pouze vášnivým myšlenkám.

Proč si vybrat balzám po holení Loovara SMOOTH For Him 50 ml:

  • luxusní balzám po holení pro muže výjimečné německé kvality
  • jemná a hladká textura citlivá k lidské pokožce
  • unikátní veganské složení
  • dermatologicky testováno
  • nedráždí ani nelepí a neobsahuje mikroplasty
  • výjimečné složení s obsahem extraktu heřmánku a panthenolu pro urychlení hojení
  • zvyšuje hydrataci a zanechává vláčnou a hebkou pokožku
  • praktická lahvička nabídne snadnou aplikaci

Parametry:


Obsah: 50 ml
Složení: Aqua, Myristyl Myristate, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Octyldodecanol, Glyceryl Stearate Citrate, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Panthenol, Xanthan Gum, Gellan Gum, Benzoic Acid, Parfum, Bisabolol, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Citronellol, Limonene, Linalool
Parametry