Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení

Balzám Loovara GET HER

Příjemný balzám Loovara GET HER v objemu 50 ml s feromony pro mimořádnou přitažlivost. Veganské složení s přírodními extrakty perfektně hydratuje pokožku.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dostaňte ji! Využijte příležitost a proměňte se v dokonalého svůdníka, který ji bude lákat, aniž by věděla proč. Vyzkoušejte tento unikátní balzám pro muže Loovara GET HER v objemu 50 ml německé kvality s obsahem přírodních feromonů, které nevědomky aktivují buňky vašeho protějšku a ovlivňuje její sexuální chování. Díky tomu budete atraktivnější a žádanější, než kdy dříve. Balzám čistého veganského složení obsahuje extrakty z kořene Makandi a Theaflavin z listů černého čaje, který ještě posiluje tento účinek. Jemný gel na bázi vody a glycerinu s přídavkem extraktu z Aloe Vera má hladkou texturu, výborně se vstřebává a zanechává hedvábný pocit. Neobsahuje mikroplasty, nedráždí ani nelepí. Perfektně hydratuje a zvláčňuje, protože i zdravá a hebká pokožka dokáže přitahovat pozornost žen. Balzám je téměř bez zápachu, takže neovlivní nežádoucí vůní vaši polovičku a nechá tak pracovat pouze její podvědomí. Malá praktická lahvička s dávkovačem se snadno schová v kapse saka, abyste měl svou magnetickou sílu vždy po ruce. Toto afrodiziakum lze použít na tvář či na krk, ideálně před tím, než půjdete na rande se ženou svých snů.
Vytvořte tajemně smyslnou atmosféru a vyžádejte si její chtivé pohledy nenásilným gentlemanským způsobem.

Proč si vybrat balzám Loovara GET HER 50 ml:

  • luxusní jemný gel pro muže s afrodiziakálními účinky prvotřídní německé kvality
  • hladká textura balzámu citlivá k lidské pokožce
  • unikátní veganské složení je dermatologicky testováno
  • obsahuje přírodní feromony a extrakty podporující mimořádnou přitažlivost
  • nedráždí ani nelepí a neobsahuje mikroplasty
  • perfektně se vstřebává a hydratuje pokožku
  • zanechává příjemný hedvábný pocit
  • malá praktická lahvička s dávkovačem nabídne snadnou aplikaci

Parametry:


Barva: transparentní
Obsah: 50 ml
Složení: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Propanediol, Phenoxyethanol, Dehydroxanthan Gum, Benzoic Acid, Caffeine, Dehydroacetic Acid, Parfum, Coleus Forskohlii Root Extract, Ethylhexylglycerin, Arganine, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citronellol, Limonene
Parametry