ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
SET Blush THE REALM Dildo DRAKEN + LOCK DRAGO

SET Blush THE REALM Dildo DRAKEN + LOCK DRAGO

Luxusní nevšední spojení dvou erotických pomůcek v sadě značky Blush obsahuje dildo THE REALM DRAKEN a meč LOCK DRAGO.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste příznivcem fantasy a chcete prožít erotiku trochu jinak? Prosím, pak musíte obohatit vaší sbírku hraček pro dospělé o tyto kousky, které přichází jakoby z jiného světa - dildo DRAKEN a meč LOCK DRAGO!
LOCK DRAGO je meč, který slouží k nasazení dilda DRAKEN. Exkluzivní provedení a neskutečně propracovaný design vás zaujme na první pohled. Vaší fantazii se meze nekladou, tak proč nezažít nové, vzrušující dobrodružství? Meč je z jedné strany přizpůsoben pro připojení dilda pomocí tzv. "Lock on", z druhé strany je zdobená rukojeť. Uprostřed je znak zkřížených mečů, po stranách dračí hlavy. Bronzové provedení jen podtrhuje nádheru této pomůcky. Meč je vyroben z PU materiálu bez ftalátů, parafínu a latexu.
Dildo DRAKEN v temně modré námořnické barvě vás taktéž okouzlí netradičním vzhledem. Jedná se o pomůcku, která je určena ženám i mužům, pro vaginální i anální hrátky. Tělo je pevné, přesto ohebné, neskutečně hebké díky hypoalergennímu silikonu. Povrch připomíná dračí kůži a je perfektně propracován. Dildo s širokou základnou je duté a kompatibilní také s postrojem, který však není součástí balení. Kolekce THE REALM má pro vás přichystány další neodolatelné kousky, stačí jen mrknout a vybrat si například vibrující patronku, která oživí dildo neskutečně silnými vibracemi.
Po použití hračky stačí opláchnout vlažnou vodou nebo si pořiďte speciální čistič erotických pomůcek. Pro snadné nasazení dilda doporučujeme kápnout trochu gelu na vodní bázi. Celou naší nabídku najdete zde. Obojí je baleno ve stylové krabičce a bude jistě překvapivým neobvyklým dárkem.
Dámy a pánové, vyzkoušejte nepoznané a užijte si kromě vzrušení také zábavu jen a jen se sadou Blush THE REALM Dildo DRAKEN + LOCK DRAGO!

Proč si vybrat SET Blush THE REALM Dildo DRAKEN + LOCK DRAGO:

  • nevšední vzhled erotických pomůcek
  • u meče pevné provedení s nádhernými detaily
  • duté dildo je kompatibilní také s postroji
  • hebký silikonový povrch dilda a odolný materiál meče
  • vodotěsné provedení
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: modrá, bronzová
Materiál: silikon, PU materiál bez ftalátů, parafínu a latexu
Rozměry: dildo - celková délka 19,2 cm, použitelná délka 17 cm, průměr 3,7 cm; meč - délka 28 cm, rozpětí mezi hlavami 17,2 cm, průměr rukojeti 3,5 cm
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Stimulace:
Provedení:
Povrch:
Handmade:
Ne
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
19,20 cm
Použitelná délka:
17,00 cm
Průměr:
3,7 cm
Podrobnější rozměry:
dildo - celková délka 19,2 cm, použitelná délka 17 cm, průměr 3,7 cm; meč - délka 28 cm, rozpětí mezi hlavami 17,2 cm, průměr rukojeti 3,5 cm