Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Čisticí prostředek EROS LADY TOYCLEANER WITHOUT ALCOHOL

Čisticí prostředek EROS LADY TOYCLEANER WITHOUT ALCOHOL

Čisticí prostředek pro erotické pomůcky EROS LADY TOYCLEANER bez alkoholu. Exkluzivní složení bez nepříjemného zápachu pro maximálně efektivní dezinfekci.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dopřejte svým oblíbeným hračkám tu nejlepší péči a přispějte tomu, že vás vydrží uspokojovat mnohem déle. Čisticí prostředek EROS LADY TOYCLEANER WITHOUT ALCOHOL dopřeje vám i vašim erotickým pomůckám maximální péči a hygienu. Jeho unikátní jemné složení bez alkoholu potěší vás i vaše pomocníky, protože agresivní alkohol postupně ničí povrch vašich hraček. Tento čistič prodlouží jejich životnost a zároveň efektivně bojuje proti bakteriím a virům. Navíc je bez nepříjemného zápachu po alkoholu, takže budou svěží čekat na další milostné hrátky. Obsah panthenolu napomáhá regeneraci drobným poraněním. Skvělá ochrana pro vás i vaše mazlíky. Lahvička se sprejovým aplikátorem snadno rozpráší tekutinu na celý povrch. Stříkněte párkrát na vaši pomůcku ze vzdálenosti přibližně 20 cm a vyčkejte alespoň 1 minutu. Poté osušte hračku jemným hadříkem, který nepouští chlupy a máte hotovo.
Prodlužte život svým oblíbeným hračkám a poskytněte jim skvělou péči.

Proč si vybrat čisticí prostředek EROS LADY TOYCLEANER WITHOUT ALCOHOL:

  • rychlá a efektivní hygiena pro vaše erotické pomůcky
  • jemné exkluzivní složení bez alkoholu
  • bez nepříjemného zápachu
  • panthenol urychluje hojení drobného poranění
  • lahvička se sprejovým aplikátorem
  • na vodní bázi nezanechává fleky

Parametry:


Obsah: 100 ml
Složení: Aqua, Propylene Glycol, Hexamidine Diisethionate Phenoxyethanol, Neohesperidin Dihydrochalcone, PEG-40 Hydrogenated Castrol Oil, Parfum, Panthenol
Parametry
Zařazení do kategorií