ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dárek Fun Factory TOYBAG M & TOYFLUID 100 ml

Dárek Fun Factory TOYBAG M & TOYFLUID 100 ml

Fantastický lubrikační gel na vodní bázi s příjemnou hedvábnou texturou, která nelepí a nezanechává fleky. Veganské ingredience šetrné k tělu i k erotickým pomůckám a prezervativům. Dárková taštička na zip pro erotické hračky z unikátního materiálu Tyvek®, který nepouští vlákna vám udělá radost.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • hedvábně jemná textura ideální pro smyslné okamžiky
  • veganské složení šetrné k tělu i k pomůckám všech materiálů
  • perfektně hydratuje a dopřeje dlouhotrvající kluznost
  • nezanechává fleky ani zbytky
  • taštička se zipem na erotické hračky
  • unikátní materiál Tyvek® nepouští vlákna

Popis produktu:

Dopřejte svým intimním dobrodružstvím tu nejněžnější péči a následně také oblíbeným hračkám dokonalou ochranu. Fantastický lubrikační gel zajistí smyslné prožití milostných okamžiků a jedinečná taštička uschová vaše pomůcky v naprostém bezpečí. To vše od kvalitní německé firmy, která definuje luxusní erotickou zábavu.

Lubrikační gel:

Gel obsahuje vybrané ingredience prvotřídní veganské kvality, které jsou zdravotně nezávadné a přátelské k lidské pokožce i ke všem dostupným materiálům erotických hraček. Ideální je pak pro silikonové a realistické materiály. Je také kompatibilní s latexovými prezervativy. Má hedvábně jemnou texturu, která vám dopřeje výjimečnou kluznost, perfektně hydratuje a zpříjemňuje tak intimní styk. Barevná lahvička s praktickým uzavíratelným víčkem usnadní aplikaci a hravě ozdobí váš noční stolek.

Taštička na erotické pomůcky:

Udělejte si ve svých hračkách pořádek a uschovejte je tak, aby byly vždy v bezpečí a připraveny na další vzrušující jízdu. Taštička zlaté barvy se zipem je ušita z unikátního materiálu Tyvek®, který nabízí mikrobiální ochranu a nepouští vlákna. Je vysoce odolný a snadno omyvatelný. Oceníte ji nejen doma, ale také v případě cestování.

Složení:

Aqua, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin

Parametry