Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Dárková sada pro muže Below The Belt Grooming Cool

Dárková sada pro muže Below The Belt Grooming Cool

Dárková sada pro muže Below The Belt Grooming Cool. Pánská kosmetika v podobě podpásového gelu a spreje pro suché a svěží intimní partie.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Každý muž má rád kvalitní věci a vždy ho potěší výjimečná péče. Ať už jste sportovec, trpíte nadměrným pocením nebo máte jen sedavé zaměstnání, ve kterém vaše podpalubí nemá dostatek volného prostoru a proudu vzduchu, tento set produktů z Británie bude specialitou vaší údržby. Dárková sada pro muže Below The Belt Grooming Cool vám nabídne unikátní řešení v oblasti pánské intimní hygieny. V sadě naleznete podpásový gel, který funguje jako antiperspirant pro vaše partie s dlouhou výdrží a podpásový sprej, který je takovou vaší instantní sprchou pro váš klín v extrémních situacích, kdy nebude po ruce koupelna (túry, festivaly). Oba výrobky jsou dermatologicky testované, obsahují esenciální oleje, jsou citlivé k pokožce a voní svěžím mentolem s kapkou citrusů. Vaše mužství bude odteď v pohodlí, v naprostém suchu a skvělé vůni. Dárkové balení bude příjemným potěšením v jakékoliv roční době.

Proč si vybrat dárkovou sadu pro muže Below The Belt Grooming Cool:

  • účinné a příjemné řešení pocení v intimní oblasti
  • extra rychlé vstřebávání a svěží vůně mentolu s nádechem citrusů
  • obsahuje esenciální oleje a je citlivý k pokožce
  • dermatologicky testován
  • kompletní ochrana

Parametry:


Obsah: podpásový gel 75 ml, podpásový sprej 75 ml
Rozměry: šířka 16,3 cm, výška 16,1 cm, hloubka 5 cm
Složení: gel: Aqua (Water), Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crossploymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Menthyl Lactate, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Silica, Isoceteth-10, Butylphenyl Methylproponial; sprej: Aqua (Water), Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Betaine, Glycerin, Phenoxyethanol, Methyl Lactate, Zinc PCA, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Butylphenyl Methylproponial
Parametry