ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dárková sada na ruce a tělo Vivian Gray Love Bomb

Dárková sada na ruce a tělo Vivian Gray Love Bomb

Luxusní dárková sada kosmetiky pro dokonalou hloubkovou výživu, hydrataci a regeneraci pokožky. Sprchový gel, tělový krém a krém na ruce vždy potěší.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Nenapadá vás žádný originální dárek, který by potěšil člověka, na kterém vám záleží? Ať už se jedná o Vánoce, Valentýna či narozeniny, vždy uděláte radost touto dárkovou sadou Vivian Gray Love Bomb. Luxusní péče o tělo i ruce s fantastickou vůní, kterou si oblíbí každá žena. V sadě naleznete sprchový gel, krém na ruce a tělové mléko. Tato výjimečná kosmetika prvotřídních ingrediencí poskytuje hloubkovou výživu a perfektní hydrataci, zvláčňuje a zanechá pokožku hedvábně jemnou. Hodí se skvěle pro jakýkoliv typ kůže. Sprchový gel jemně čistí a myje, nedráždí a nevysušuje. Každý produkt používejte dle návodu na etiketě.
Využijte příležitosti obdarovat ženu a dopřejte ji jedinečnou každodenní péči.

Proč si vybrat dárkovou sadu na ruce a tělo Vivian Gray Love Bomb:

  • třídílná sada kosmetiky prvotřídní kvality s okouzlující vůní pro jakýkoliv typ pokožky
  • tělové mléko a krém na ruce se sprchovým gelem
  • zanechá pokožku hedvábně jemnou a vláčnou
  • hloubkově vyživuje a perfektně hydratuje
  • jemně myje a čistí
  • nádherný dárek pro každého

Parametry:


Obsah: sprchový gel - 100 ml, krém na ruce - 30 ml, tělové mléko - 100 ml
Složení: sprchový gel - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Phenoxyethanol, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Sodium Benzoate, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol, krém na ruce - Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Stearate SE, Phenoxyethanol, Dimethicone, Parfum, Stearic Acid, Palmitic Acid, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Benzyl Salicylate, Linalool, Sodium Hydroxide, Coumarin, Limonene, tělové mléko - Aqua, Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Parfum, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Carbomer, Benzyl Salicylate, Linalool, Coumarin, Limonene
Parametry