Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Dárkový box Bohemia GIFTS Boho Chvilka klidu

Dárkový box Bohemia GIFTS Boho Chvilka klidu

Unikátní dárkový balíček pro hravé ženy. Sprchový zjemňující gel s kvalitním olivovým olejem a extraktem růže. Dvě šumivé bomby vytvoří pěnovou lázeň.
Varianta:
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, vychutnejte si v koupelně trochu více času jen pro sebe, srovnejte si myšlenky a uvolněte se po náročném pracovním dni. Pánové, věnujte své lásce fantastické překvapení v podobě originálního a osobitého dárku. Tento dárkový box Bohemia GIFTS Boho Chvilka klidu vyroben s láskou v České republice potěší každou romantickou ženu a beze slov jí dáte najevo, že ji máte rádi. Velký podíl ruční práce a myšlenka na životní prostředí je přidanou hodnotou, kterou obdarovaná jistě ocení. Zapomeňte na okolní svět a ponořte se do hlubokého relaxu.

Krémový sprchový gel v praktické uzavíratelné lahvičce o objemu 250 ml vám dopřeje jemnou osobní hygienu. Hedvábná textura z kvalitních ingrediencí je obohacena o výjimečný olej z plodů olivovníku evropského. Ten podporuje mycí vlastnosti, napomáhá před nadměrným vysušováním pokožky a udržuje ji hebkou a vláčnou. Extrakty z plodů šípku a květů růže obsahují flavonoidy, ovocné kyseliny a další prospěšné látky, které zjemňují kůži a perfektně ji hydratují pro sametový pocit. Také vám propůjčí svou okouzlující vůni, takže si koupel užijete o to víc.

Šumivé bomby Jsi bomba a Chvilka klidu vytvoří chvilku jen pro vás. Efektivně šumí a zároveň se rozpouští do koupele, kde uvolňují velmi jemné mycí a pěnivé látky. Díky tomu šetrně a přesto účinně myjí a vytvoří bohatou pěnu. Jejich unikátní složení s olivovým olejem a přírodními extrakty báječně pečují o vaši pokožku. Pomáhají zabraňovat nadměrnému vysušování a mají výrazné hydratační účinky. Zanechají kůži vláčnou a pružnou a získáte sametový pocit díky výtažkům růže a šípků. Na vaně navíc nezůstanou žádné mastné usazeniny a nabídnou vám svou osvěžující květinovou vůni. Stačí přidat kouli do napuštěné lázně a nechat rozpustit. Po koupeli se osprchujte čistou vodou.
I ženy mají své dny. Objevte dotek něhy a dopřejte si zasloužený odpočinek.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Boho Chvilka klidu:

  • unikátní dárkový balíček pro báječné uvolnění těla i mysli
  • špičková tělová kosmetika pro každou romantickou dámu
  • vybrané kvalitní ingredience obohaceny o fantastický olivový olej a přírodní extrakty růže a šípků
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ji vláčnou a pružnou
  • moderní květinová vůně okouzlí a navodí vzrušující atmosféru
  • dvě šumivé bomby vytvoří nezapomenutelnou pěnovou koupel

Parametry:


Barva: růžová, modrá
Obsah: sprchový gel 250 ml, šumivé bomby 2 x 100 g
Vůně: květinová
Složení: sprchový gel - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Rosa Canina Fruit Extract, Glycerin, Rosa Centifolia Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 42090, CI 19140, CI 17200, šumivá bomba Jsi bomba - Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Propylene Glycol, Citrus Limon Fruit Extract, Parfum, Citronellol, Limonene, Linalool, CI 42090, šumivá bomba Chvilka klidu - Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Propylene Glycol, Rosa Canina Fruit Extract, Glycerin, Aqua, Rosa Centifolia Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, CI 16185, CI 14720
Parametry