Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Dárkový box Bohemia GIFTS Gentleman Chmel

Dárkový box Bohemia GIFTS Gentleman Chmel

Unikátní dárkový box s tělovou a vlasovou kosmetikou pro milovníky piva. Vybrané ingredience s extrakty z pivních kvasnic a chmele pro dokonalý relax.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Slyšeli jste už o pivních lázních, nebo znáte někoho, kdo bez piva nemůže žít? Věnujte mu originální a osobitý dárek, nebo udělejte radost sobě. Vytvořte si wellness přímo ve vaší koupelně a objevte tento fenomenální dárkový box Bohemia GIFTS Gentleman Chmel. Výjimečná tělová a vlasová kosmetika, která vykouzlí jedinečnou a uvolněnou atmosféru ve vaší koupelně a díky které si vychutnáte relaxační chvilku naplno z pohodlí vašeho domova. Tato sada je doslova nabitá mimořádnými produkty, které jsou s láskou ručně vyrobeny v České republice.

Pivní sprchový gel s novou recepturou zaručí dokonalé a šetrné mytí při zachování ochranné bariéry pokožky. Jeho unikátní složení s obsahem pivních kvasnic a chmele si oblíbíte vzhledem k jejich pozitivních účincích na pokožku. Jsou známé pro své hydratační a antiseptické účinky díky vysokému obsahu proteinů, lipoidů, vitamínů a dalších prospěšných látek, takže zanechají kůži hedvábně jemnou, vláčnou a pružnou. Kromě toho má gel vyvážené pH a propůjčí vám půvabnou moderní vůni.

Pivní šampon s novou recepturou šetrně myje a využívá obsah pivních kvasnic a chmele nejen o péči o vlasovou pokožku, ale o vlasy samotné. Je možné jej použít na všechny druhy vlasů. Taktéž se chlubí vyváženým pH a ošetřuje vlasy, čímž získají po umytí zdravý, hebký a lesklý vhled. Díky tomuto šamponu se také budou snadno rozčesávat.

Jemné toaletní mýdlo na bázi glycerinu rovněž s extrakty pivních kvasnic a chmele může být použito jak na celé tělo, tak na ruce či obličej. Špičkové vlastnosti šetrně čistí a myjí, zabraňují vysušování a zanechají sametový pocit. Je vymodelován do kostky a vtipně zabalen jako bonbon.
S touto sadou vysoce kvalitní kosmetiky budete jako v bavlnce.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Gentleman:

  • unikátní dárkový balíček s originální tělovou a vlasovou kosmetikou
  • vhodný pro všechny milovníky piva a dokonalé relaxace
  • špičková kvalita obohacena o fantastické extrakty pivních kvasnic a chmele
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ji vláčnou a pružnou
  • zaručí jedinečné uvolnění těla i mysli při koupeli
  • smyslná vůně okouzlí každého a navodí vzrušující atmosféru

Parametry:


Barva: oranžová, hnědá
Obsah: gel a šampon 2 x 250 ml, mýdlo 145 g
Vůně: osvěžující
Složení: sprchový gel - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, vlasový šampon - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, toaletní mýdlo - Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametry