Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Dárkový box Bohemia GIFTS Gentleman velký

Dárkový box Bohemia GIFTS Gentleman velký

Unikátní dárkový balíček pro gentlemany. Tělová i vlasová kosmetika s kvalitním olivovým olejem. Šumivá bomba vytvoří bublinkovou wellness vanu plnou pěny.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, proč byste si nemohli v koupelně vychutnat trochu více času jen pro sebe, srovnat si myšlenky a uvolnit se po náročném pracovním dni? Dámy, věnujte své drahé polovičce fantastické překvapení v podobě originálního a osobitého dárku. Větší dárkový box Bohemia GIFTS Gentleman vyroben s láskou v České republice potěší každého muže a promění v dokonalého elegána. Veganské složení, velký podíl ruční práce a myšlenka na životní prostředí je přidanou hodnotou, kterou obdarovaný jistě ocení. Zapomeňte na okolní svět a ponořte se do hlubokého relaxu.

Krémový sprchový gel v praktické uzavíratelné lahvičce o objemu 500 ml vám dopřeje jemnou osobní hygienu. Hedvábná textura z kvalitních ingrediencí je obohacena o výjimečný olej z plodů olivovníku evropského. Ten podporuje mycí vlastnosti, napomáhá před nadměrným vysušováním pokožky a udržuje ji hebkou a vláčnou. Zároveň gel zjemňuje kůži a perfektně ji hydratuje. Také vám propůjčí svou okouzlující vůni, takže si koupel užijete o to víc. Lze jej použít na tělo, na ruce nebo jej přidat do vany.

Vlasový šampon o objemu 300 ml je velice jemný a přesto účinný kosmetický přípravek vhodný i pro každodenní mytí vlasů. Prvotřídní ingredience s olivovým olejem nesmí chybět, takže s ním budete vždy v dobrých rukou. Taktéž vás oslní svou svůdnou moderní vůní a je šetrný pro vlasy i pokožku hlavy. Perfektně chrání před vysušováním a vlasy po něm zůstanou zdravé a krásné nejen na pohled, ale také na dotek. Lze jej použít také na váš plnovous.

Šumivá bomba Gentleman Spa vytvoří chvilku jen pro vás. Efektivně šumí a zároveň se rozpouští do koupele, kde uvolňuje velmi jemné mycí a pěnivé látky. Díky tomu šetrně a přesto účinně myje a vytvoří bohatou pěnu. Její unikátní složení s olivovým olejem báječně pečuje o vaši pokožku. Pomáhá zabraňovat nadměrnému vysušování a má výrazné hydratační účinky, takže zanechá kůži vláčnou a pružnou. Na vaně navíc nezůstanou žádné mastné usazeniny a nabídne vám svou osvěžující moderní vůni. Stačí přidat kouli do napuštěné lázně a nechat rozpustit. Po koupeli se osprchujte čistou vodou.
Jste jen krůček od smyslného odpočinku.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Gentleman:

  • unikátní dárkový balíček pro báječné uvolnění těla i mysli
  • špičková tělová a vlasová kosmetika pro každého gentlemana
  • přírodní veganské ingredience prvotřídní kvality obohaceny o fantastický olivový olej
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ji vláčnou a pružnou
  • moderní půvabná vůně okouzlí každého a navodí vzrušující atmosféru
  • šumivá bomba vytvoří nezapomenutelnou pěnovou koupel

Parametry:


Barva: bílá
Obsah: sprchový gel 500 ml, šampon 300 ml, šumivá bomba 100 g
Vůně: osvěžující
Složení: sprchový gel - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, vlasový šampon - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, šumivá bomba Gentleman Spa - Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Chloride, Polysorbate 20, Tapioca Starch, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Linalool
Parametry