ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dárkový box Bohemia GIFTS Kniha pro gentlemana

Dárkový box Bohemia GIFTS Kniha pro gentlemana

Unikátní balíček pro gentlemany zahalen do nádherného dárkového balení ve tvaru knihy. Sprchový gel a vlasový šampón s kvalitním olivovým olejem.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, připravte se na vzrušující rande. Dámy, věnujte své drahé polovičce fantastické překvapení v podobě originálního a osobitého dárku. Kosmetický balíček Bohemia GIFTS Kniha pro gentlemana vyroben s láskou v České republice vám dodáme v unikátním dárkovém balení ve tvaru knihy, která potěší každého muže a promění v dokonalého gentlemana. Po otevření si můžete přečíst pár vtipů o mužích. Velký podíl ruční práce a myšlenka na životní prostředí je přidanou hodnotou, kterou obdarovaný jistě ocení. Vychutnejte si neopakovatelné momenty vášně.

Krémový sprchový gel v praktické uzavíratelné lahvičce o objemu 200 ml vám dopřeje jemnou osobní hygienu. Hedvábná textura z kvalitních ingrediencí je obohacena o výjimečný olej z plodů olivovníku evropského. Ten podporuje mycí vlastnosti, napomáhá před nadměrným vysušováním pokožky a udržuje ji hebkou a vláčnou. Zároveň gel zjemňuje kůži a perfektně ji hydratuje. Také vám propůjčí svou okouzlující vůni, takže si koupel užijete o to víc.

Báječný vlasový šampon o objemu 200 ml je velice jemný a přesto účinný kosmetický přípravek vhodný i pro každodenní mytí vlasů. Prvotřídní ingredience s olivovým olejem nesmí chybět, takže s ním budete vždy v dobrých rukou. Taktéž vás oslní svou svůdnou moderní vůní a je šetrný pro vlasy i pokožku hlavy. Perfektně chrání před vysušováním a vlasy po něm zůstanou zdravé a krásné nejen na pohled, ale také na dotek.
Udělejte si chvilku jen pro sebe a nechejte ze sebe promluvit alfa samce.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Kniha pro gentlemana:

  • unikátní dárkový balíček v originálním designu knihy s vtipy o mužích
  • špičková tělová a vlasová kosmetika pro každého gentlemana
  • přírodní ingredience prvotřídní kvality obohaceny o fantastický olivový olej
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ji vláčnou a pružnou
  • moderní půvabná vůně okouzlí každého a navodí vzrušující atmosféru
  • praktické uzavíratelné lahvičky usnadní aplikaci

Parametry:


Barva: transparentní, bílá
Obsah: 2 x 200 ml
Vůně: osvěžující
Složení: sprchový gel - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, vlasový šampon - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametry