Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Dárkový box Bohemia GIFTS Konopí Premium

Dárkový box Bohemia GIFTS Konopí Premium

Unikátní dárkový balíček pro romantickou koupel. Tělová i vlasová kosmetika s kvalitním konopným olejem. Koupelová sůl nabídne dokonalou relaxaci.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy a pánové, připravte své lásce nebo sobě jedinečnou koupel, při které se uvolníte a zapomenete na starosti všedního dne. Na nic nečekejte a užijte si svůj čas po svém, nebo jej prožijte společně. Luxusní dárkový box Bohemia GIFTS Konopí Premium vyroben s láskou v České republice potěší doslova každého. Nezaměnitelné složení, velký podíl ruční práce a myšlenka na životní prostředí je přidanou hodnotou, kterou obdarovaná osoba jistě ocení. Vychutnejte si každý moment vášně a ponořte se do hlubokého relaxu.

Krémový sprchový gel v praktické uzavíratelné lahvičce o objemu 200 ml vám dopřeje jemnou osobní hygienu. Hedvábná textura z kvalitních ingrediencí je obohacena o výjimečný olej ze semen konopí. Ten podporuje mycí vlastnosti, napomáhá před nadměrným vysušováním pokožky a udržuje ji hebkou a vláčnou. Jeho blahodárné účinky na kůži vám udělají radost. Perfektně ji hydratují a zjemňují pro sametový a osvěžující pocit. Také vám propůjčí svou okouzlující podmanivou vůni, takže si koupel užijete o to víc.

Vlasový šampon o objemu 200 ml je velice jemný a přesto účinný kosmetický přípravek vhodný i pro každodenní mytí vlasů. Prvotřídní ingredience s konopným olejem nesmí chybět, takže s ním budete vždy v dobrých rukou. Taktéž vás oslní svou svůdnou vůní a je šetrný pro vlasy i pokožku hlavy. Perfektně chrání před vysušováním a vlasy po něm zůstanou zdravé, svěží a krásné nejen na pohled, ale také na dotek.

Koupelová sůl vytvoří chvilku jen pro vás a promění vaši koupel v luxusní lázně. Je rozpustná v teplé vodě a provoní ji smyslnou vůní. Účinky konopného oleje působí na každý centimetr pokožky, které poskytnou hlubokou hydrataci, zjemní ji a zvláční. Blahodárný a čisticí efekt společně s aromaterapií má pozitivní vliv nejen na tělo, ale také na mysl. Uvolní vás a doprovodí na cestě za psychickou pohodou.

Jemné toaletní mýdlo na bázi glycerinu rovněž s olejem z konopí může být použito jak na celé tělo, tak na ruce či obličej. Špičkové vlastnosti šetrně čistí a myjí, zabraňují vysušování a zanechají sametový pocit. Je vymodelován do kostky a vtipně zabalen jako bonbon.
Objevte dotek něhy a dopřejte si zasloužený odpočinek.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Konopí Premium:

  • unikátní dárkový balíček pro báječné uvolnění těla i mysli
  • špičková tělová a vlasová kosmetika pro milovníky sladké romantiky
  • kvalitní ingredience obohaceny o přírodní olej z konopných semen
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ji vláčnou a pružnou
  • svůdná a půvabná vůně okouzlí každého a navodí vzrušující atmosféru
  • koupelová sůl vytvoří nezapomenutelnou aroma lázeň s blahodárnými účinky

Parametry:


Barva: zelená
Obsah: sprchový gel a šampon 2 x 200 ml, koupelová sůl 150 g, mýdlo 30 g
Vůně: květinová
Složení: sprchový gel - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Linalool, Cl 42090, Cl 19140, vlasový šampon - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Limonene, Linalool, Cl 42090, Cl 19140, koupelová sůl - Sodium Chloride, Parfum, Glycerin, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Limonene, Linalool, CL 42090, Cl 19140, Cl 17200, toaletní mýdlo - Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters, Parfum, Citronellol, Limonene, Linalool, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametry