Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Dárkový box Bohemia GIFTS Milujem se čím dál víc

Dárkový box Bohemia GIFTS Milujem se čím dál víc

Unikátní dárková plechová dóza s milými a láskyplnými předměty. Vlasový šampón, čokoláda, sladké kuličky i hrnek plecháček se zamilovanými texty.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Hledáte pozornost, která udělá radost vašemu nejbližšímu na svátek, narozeniny, Valentýna či jen tak? Připravte své drahé polovičce fantastické překvapení a věnujte osobitý a originální dárek, který přesně vystihne váš romantický záměr. Jedinečný balíček Bohemia GIFTS Milujem se čím dál víc vám dodáme v unikátním plechové dárkové dóze, která potěší vskutku kohokoliv. Nádherné předměty plné láskyplných textů jsou s velkým podílem ruční práce a s myšlenkou na životní prostředí vyrobeny s láskou v České republice, což bude přidanou hodnotou, kterou obdarovaný jistě ocení.

Báječný vlasový šampon o objemu 50 ml je velice jemný a přesto účinný kosmetický přípravek vhodný i pro každodenní mytí vlasů. Prvotřídní ingredience s olivovým olejem nesmí chybět, takže s ním budete vždy v dobrých rukou. Taktéž vás oslní svou svůdnou moderní vůní s nádechem květin a je šetrný pro vlasy i pokožku hlavy žen i mužů, takže si jej můžete vychutnat i společně. Perfektně chrání před vysušováním a vlasy po něm zůstanou zdravé a krásné nejen na pohled, ale také na dotek.

S luxusní mini mléčnou čokoládou či sladkými kuličkami Raffaello vytvoříte smyslnou atmosféru a zalichotíte chuťovým buňkám. Ke všemu je kvalitní čokoláda přírodním afrodiziakem pro ještě přitažlivější chvíle plné vášně. S etiketou a slovy ve znění Miluji Tě na měsíc a zpět vykouzlíte úsměv na tváři a pohladíte na duši. Tento skvostný set pak doplní i plechový hrneček s nápisem Vše co potřebuji je láska, který využijete kdykoliv na výborný čaj či teplé kakao.
Vyjádřete svému protějšku co máte na srdci a nechejte balíček říci to za vás.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Milujem se čím dál víc:

  • unikátní dárkový balíček v originálním designu plechové dózy s láskyplnými předměty
  • vlasová kosmetika i sladkosti vhodné pro ni i pro něj
  • šampon z přírodních ingrediencí prvotřídní kvality obohacen o fantastický olivový olej
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje vlasy i pokožku
  • moderní půvabná vůně okouzlí a omámí smysly
  • čokoláda jako přírodní afrodiziakum navodí vzrušující atmosféru

Parametry:


Barva: různá
Obsah: šampon 50 ml, čokoláda 10 g, kuličky 3 ks
Vůně: květinová
Složení: vlasový šampon - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Lauryl Glucoside, Grape Seed Oil PEG-8 Esters, Polyquaternium-7, Glycerin, Ulva Lactuca Extract, Parfum, Citric Acid, Amyl Cinnamal Citronellol, Hexyl Cinnamal, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, čokoláda - Cukr, Sušené Plnotučné Mléko, Kakové Máslo, Kakaová Hmota, Emulgátor: Sójový Lecitin, Přírodní Vanilkový Extrakt, kuličky - Sušený Kokos, Rostlinné Tuky (Palmový, Shea), Cukr, Mandle, Odtučněné Sušené Mléko, Sušená Syrovátka, Pšeničná Mouka, Maniokový Škrob, Aromata, Emulgátor: Lecitiny Sójové, Kypřící Látka (Hydrogenuhličitan Sodný), Jedlá Sůl
Parametry
Pro koho:
Podrobnější údaje:
Rozměry:
Složení: vlasový šampon - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Lauryl Glucoside, Grape Seed Oil PEG-8 Esters, Polyquaternium-7, Glycerin, Ulva Lactuca Extract, Parfum, Citric Acid, Amyl Cinnamal Citronellol, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, čokoláda - Cukr, Sušené Plnotučné Mléko, Kakové Máslo, Kakaová Hmota, Emulgátor: Sójový Lecitin, Přírodní Vanilkový Extrakt, kuličky - Sušený Kokos, Rostlinné Tuky (Palmový, Shea), Cukr, Mandle, Odtučněné Sušené Mléko, Sušená Syrovátka, Pšeničná Mouka, Maniokový Škrob, Aromata, Emulgátor: Lecitiny Sójové, Kypřící Látka (Hydrogenuhličitan Sodný), Jedlá Sůl 
Objem:
šampon 50 ml, čokoláda 10 g, kuličky 3 ks 
Vůně:
květinová