ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dárkový box Bohemia GIFTS Pro motorkáře

Dárkový box Bohemia GIFTS Pro motorkáře

Dárkový box pro vášnivé motorkáře. Sprchový gel s extraktem olivového oleje pro hydrataci a zjemnění pokožky a stylový dřevěný motýlek pro společenské akce.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Je váš partner vášnivý motorkář, či máte v okolí jiného srdcaře, co bez vůně benzínu a větru ve vlasech nemůže žít? Věnujte mu originální a osobitý dárek, který ho potěší a bude ušitý na míru přímo pro něj. Dárkový box Bohemia GIFTS Pro motorkáře je určen všem srdcařům, kteří tu a tam navštíví vybranou společnost. Fantastický sprchový gel a motýlek jsou s velkým podílem ruční práce a s myšlenkou na životní prostředí vyrobeny s láskou v České republice, což bude přidanou hodnotou, kterou obdarovaný jistě ocení. Navíc získá pocit výjimečnosti a pohody, aby se vždy cítil dobře.

Krémový sprchový gel v praktické uzavíratelné lahvičce o objemu 250 ml dopřeje jemnou osobní hygienu. Hedvábná textura z kvalitních ingrediencí je obohacena o výjimečný olej z plodů olivovníku evropského. Ten podporuje mycí vlastnosti, napomáhá před nadměrným vysušováním pokožky a udržuje ji hebkou a vláčnou. Zároveň gel zjemňuje kůži a perfektně ji hydratuje. Také mu propůjčí svou okouzlující a osvěžující citrusovou vůni, takže si koupel užije o to víc.

Dřevěný motýlek je báječný, stylový a moderní módní doplněk do jakékoliv společnosti. Výborně sedí k jakékoliv barvě košile i saka a díky nastavitelnému pásku se sponou skvěle padne každému obvodu krku. Jsou na něm natištěné obrázky motorky, takže na první pohled zaujme a promění vás v dokonalého gentlemana.
I drsní muži v kožených kombinézách si zaslouží pozornost a péči.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Pro motorkáře:

  • unikátní dárkový balíček pro vášnivé motorkáře
  • špičkové složení sprchového gelu s přírodním extraktem olivového oleje
  • chrání před vysušováním a perfektně hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ji vláčnou a pružnou
  • moderní půvabná vůně okouzlí každého a navodí vzrušující atmosféru
  • stylový dřevěný motýlek s nastavitelným páskem pro obvod krku a obrázky motorky
  • praktická uzavíratelná lahvička usnadní aplikaci

Parametry:


Barva: bílá, hnědá
Obsah: 250 ml
Vůně: osvěžující
Rozměry: délka motýlku 12,5 cm, šířka motýlku 4,2 cm
Složení: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametry