ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dárkový box Bohemia GIFTS Pro novomanžele

Dárkový box Bohemia GIFTS Pro novomanžele

Kosmetický balíček v nádherném dárkovém balení pro novomanžele. Sprchový gel pro ni i pro něj a toaletní mýdlo ruční výroby s přírodními ingrediencemi.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste pozváni na svatbu a hledáte jedinečný svatební dar? Připravte svým přátelům fantastické překvapení a věnujte osobitý a originální dárek, který přesně vystihne jejich pouto. Dárkový box Bohemia GIFTS Pro novomanžele vyroben s láskou v České republice vám dodáme v unikátním dárkovém balení, které potěší vskutku kohokoliv. Velký podíl ruční práce a myšlenka na životní prostředí je přidanou hodnotou, kterou obdarovaní jistě ocení. Udělejte radost i sobě a své drahé polovičce a přiberte jeden i pro vás. Můžete si také vychutnat svou wellness proceduru a prožít neopakovatelné chvíle vášně společně.

Krémový sprchový gel Pan v praktické uzavíratelné lahvičce o objemu 100 ml vám dopřeje jemnou osobní hygienu. Hedvábná textura z kvalitních ingrediencí je obohacena o výjimečný olej z plodů olivovníku evropského. Ten podporuje mycí vlastnosti, napomáhá před nadměrným vysušováním pokožky a udržuje ji hebkou a vláčnou. Zároveň gel zjemňuje kůži a perfektně ji hydratuje. Také vám propůjčí svou okouzlující a osvěžující vůni, takže si koupel užijete o to víc.

Krémový sprchový gel Paní o objemu 100 ml je velice jemný a přesto účinný kosmetický přípravek vhodný i pro každodenní mytí. Prvotřídní ingredience s olivovým olejem, extraktem z medu a kozího mléka poskytnou luxusní péči, takže s ním budete vždy v dobrých rukou. Taktéž vás oslní svou svůdnou moderní vůní, je šetrný k pokožce a perfektně ji chrání před vysušováním a podrážděním.
V neposlední řadě naleznete v balení také jemné toaletní mýdlo, které se dokonale postará o vaše ruce. Tuhé mýdlo na bázi glycerinu s kvalitním olejem ze semen kokosovníku ořechoplodého jemně a šetrně myje pokožku celého těla. Také brání nadměrnému vysušování, hydratuje a zjemňuje pokožku.
Rozmazlete kohokoliv touto mimořádnou kosmetikou, která se promění v oblíbený rituál. Dopřejte novomanželům první společné sprchování jako pan a paní.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Pro novomanžele:

  • unikátní dárkový balíček pro novomanžele s originální kosmetikou
  • špičkové složení sprchových gelů s přírodními extrakty pro ni i pro něj
  • tuhé mýdlo pro dokonalé mytí rukou
  • chrání před vysušováním a perfektně hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ji vláčnou a pružnou
  • moderní půvabná vůně okouzlí každého a navodí vzrušující atmosféru
  • praktické uzavíratelné lahvičky usnadní aplikaci

Parametry:


Barva: transparentní, bílá
Obsah: 2 x 100 ml, 100 g
Vůně: osvěžující
Složení: sprchový gel Pan - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Coumarin, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, sprchový gel Paní - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Glycerin, Propylene Glycol, Mel Extract, Caprae Lac Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, toaletní mýdlo - Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Coconut Oil Glycereth-8 Esters, Parfum, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametry