Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Dárkový box Bohemia GIFTS Pivrnec Vyprošťovák

Dárkový box Bohemia GIFTS Pivrnec Vyprošťovák

Dárkový set pro osvěžující koupel po pařbě s multifunkčním ručníkem. Fantastický sprchový gel s obsahem olivového a hroznového oleje, pivních kvasnic a chmele.
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Znáte někoho, kdo často a rád holduje divokým večírkům? Najde se i takový, kdo ráno často sténá? Věnujte mu vtipný a originální dárek, který ho z toho vyseká. Dárkový box Bohemia GIFTS Pivrnec Vyprošťovák si vychutná každý a rychle ho postaví zpět na nohy. Jedinečná kosmetika prvotřídní kvality je s láskou vyrobeno v České republice. Velký podíl ruční práce a myšlenka na životní prostředí je přidanou hodnotou, kterou obdarovaný jistě ocení.

Tradiční český Pivrnec vyprošťovák je unikátní sprchový gel pro fantastickou osobní hygienu celého těla. Díky svému jedinečnému složení s obsahem olivového a hroznového oleje a přidanými přírodními extrakty z pivních kvasnic a chmele perfektně pečuje a zkvalitňuje pokožku, jemně, šetrně a přesto účinně myje a zamezuje nadměrnému vysušování. Proto zanechá kůži báječně hebkou a vláčnou. Kvasnice a chmel jsou také známé pro své hydratační a antiseptické účinky díky vysokému obsahu proteinů, lipoidů, vitamínů a dalších prospěšných látek.

Multifunkční ručník je veselým dárkem, který má mnoho možností využití. Je ušitý z kvalitního froté materiálu, takže perfektně saje a rychle schne. Lze jej použít jako náhražka fénu. Stačí si po umytí prudce utírat hlavu ručníkem. Také s ním lze utírat auto, kolo, motorku či manželku. Ke všemu nejvíce po pařbě oceníte, když jej namočíte ve studené vodě a použijete jako obklad nejen na čele.
Pokud hledáte výjimečnou první pomoc, pak je tato sada jasnou volbou.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Pivrnec Vyprošťovák:

  • unikátní dárkový balíček s originálním nápadem ocení především muži
  • špičková tělová kosmetika pro každého gentlemana
  • kvalitní ingredience obohaceny o fantastický olivový a hroznový olej
  • pivní kvasnice a extrakt chmele bohaté na vitamíny báječně pečují o pokožku
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje a zanechává vláčný a pružný pocit
  • moderní půvabná vůně okouzlí každého a navodí vzrušující atmosféru
  • multifunkční ručník z froté materiálu součástí balení

Parametry:


Barva: oranžová, bílá
Obsah: 500 ml
Vůně: osvěžující
Složení: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Humulus Lupulus Cone Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum, Lactic Acid, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200
Parametry