ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dárkový box Bohemia GIFTS Růže Premium

Dárkový box Bohemia GIFTS Růže Premium

Unikátní dárkový balíček pro romantické duše. Tělová i vlasová kosmetika s extrakty šípků a květů růže. Koupelová sůl nabídne dokonalou relaxaci.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, připravte své lásce jedinečnou koupel, při které se uvolní a zapomene na starosti všedního dne. Dámy, na nic nečekejte a užijte si svůj čas po svém. Luxusní dárkový box Bohemia GIFTS Růže Premium vyroben s láskou v České republice potěší každou romantickou duši. Nezaměnitelné složení, velký podíl ruční práce a myšlenka na životní prostředí je přidanou hodnotou, kterou obdarovaná jistě ocení. Vychutnejte si každý moment vášně a ponořte se do hlubokého relaxu.

Krémový sprchový gel v praktické uzavíratelné lahvičce o objemu 200 ml vám dopřeje jemnou osobní hygienu. Hedvábná textura z kvalitních ingrediencí je obohacena o výjimečný olej z plodů olivovníku evropského. Ten podporuje mycí vlastnosti, napomáhá před nadměrným vysušováním pokožky a udržuje ji hebkou a vláčnou. Extrakty z plodů šípku a květů růže obsahují flavonoidy, ovocné kyseliny a další prospěšné látky, které zjemňují kůži a perfektně ji hydratují pro sametový pocit. Také vám propůjčí svou okouzlující vůni, takže si koupel užijete o to víc.

Vlasový šampon o objemu 200 ml je velice jemný a přesto účinný kosmetický přípravek vhodný i pro každodenní mytí vlasů. Prvotřídní ingredience s extrakty šípků a růží nesmí chybět, takže s ním budete vždy v dobrých rukou. Taktéž vás oslní svou svůdnou vůní a je šetrný pro vlasy i pokožku hlavy. Perfektně chrání před vysušováním a vlasy po něm zůstanou zdravé a krásné nejen na pohled, ale také na dotek.

Koupelová sůl vytvoří chvilku jen pro vás a promění vaši koupel v luxusní lázně. Je rozpustná v teplé vodě a provoní ji svůdnou vůní. Účinky šípků a růže působí na každý centimetr pokožky, které poskytnou hlubokou hydrataci, zjemní ji a zvláční. Blahodárný a čisticí efekt společně s aromaterapií má pozitivní vliv nejen na tělo, ale také na mysl. Uvolní vás a doprovodí na cestě za psychickou pohodou.

Jemné toaletní mýdlo na bázi glycerinu rovněž s extrakty šípků a lístků růží může být použito jak na celé tělo, tak na ruce či obličej. Špičkové vlastnosti šetrně čistí a myjí, zabraňují vysušování a zanechají sametový pocit díky výtažků heřmánku pravého, měsíčku lékařského, šalvěje lékařské, kopřivy dvoudomé a břízy bílé. Je vymodelován do kostky a vtipně zabalen jako bonbon.
Objevte dotek něhy a dopřejte si zasloužený odpočinek.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Růže Premium:

  • unikátní dárkový balíček pro báječné uvolnění těla i mysli
  • špičková tělová a vlasová kosmetika pro milovníky sladké romantiky
  • kvalitní ingredience obohaceny o přírodní extrakty šípků a růže
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ji vláčnou a pružnou
  • svůdná a půvabná vůně okouzlí každou ženu a navodí vzrušující atmosféru
  • koupelová sůl vytvoří nezapomenutelnou aroma lázeň s blahodárnými účinky

Parametry:


Barva: růžová
Obsah: sprchový gel a šampon 2 x 200 ml, koupelová sůl 150 g, mýdlo 30 g
Vůně: květinová
Složení: sprchový gel - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Styrene/Acrylates Copolymer, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Rosa Canina Fruit Extract, Glycerin, Rosa Centifolia Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, vlasový šampon - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Rosa Canina Fruit Extract, Glycerin, Rosa Centifolia Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, koupelová sůl - Sodium Chloride, Parfum, Glycerin, Propylene Glycol, Rosa Canina Fruit Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, CL 42090, Cl 19140, Cl 17200, toaletní mýdlo - Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Chamomilla Recutita Extract, Calendula Officinalis Extract, Salvia Officinalis Extract, Urtica Dioica Extract, Betula Alba Leaf Extract, Parfum, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametry