ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dárkový box Bohemia GIFTS Sportsman

Dárkový box Bohemia GIFTS Sportsman

Báječný dárkový box s tělovou a vlasovou kosmetikou pro nadšené sportovce. Vybrané ingredience s extrakty z mořských řas a solí z Mrtvého moře.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Potěšte své sportovní tělo i ducha a objevte tento fenomenální dárkový box Bohemia GIFTS Sportsman. Fantastická tělová a vlasová kosmetika, která vykouzlí jedinečnou atmosféru ve vaší koupelně a díky které si vychutnáte relaxační chvilku naplno z pohodlí vašeho domova. Tato sada je doslova nabitá mimořádnými produkty, které jsou s láskou ručně vyrobeny v České republice.

Sprchový gel s novou recepturou zaručí dokonalé a šetrné mytí při zachování ochranné bariéry pokožky. Jeho unikátní složení s obsahem mořských řas a soli z Mrtvého moře vzniká ve výjimečných podmínkách a vy si jej oblíbíte vzhledem k jejich pozitivních účincích na pokožku. Díky vysokému obsahu minerálů a stopových prvků dodávají pokožce svěžest, vitalitu a sílu. Také perfektně hydratuje, takže zanechá kůži hedvábně jemnou, vláčnou a pružnou. Kromě toho má gel optimální pH a propůjčí vám půvabnou moderní vůni.

Vlasový šampon s novou recepturou šetrně myje a využívá obsah mořských řas a soli z Mrtvého moře nejen o péči o vlasovou pokožku, ale o vlasy samotné. Je možné jej použít na všechny druhy vlasů. Taktéž se chlubí vyváženým pH a ošetřuje vlasy, čímž získají po umytí zdravý, hebký a lesklý vhled. Díky tomuto šamponu se také budou snadno rozčesávat.

Jemné toaletní mýdlo na bázi glycerinu rovněž s extrakty mořských řas a soli z Mrtvého moře může být použito jak na celé tělo, tak na ruce či obličej. Špičkové vlastnosti šetrně čistí a myjí, zabraňují vysušování a zanechají sametový pocit. Po náročném tréninku si také ruce zaslouží dokonalou péči.
S touto sadou vysoce kvalitní kosmetiky budete jako v bavlnce a budete se těšit, až si zase dáte do těla.

Proč si vybrat dárkový box Bohemia GIFTS Sportsman:

  • unikátní dárkový balíček s originální tělovou a vlasovou kosmetikou
  • vhodný pro všechny milovníky dobrého sportu a nezapomenutelné relaxace
  • špičková kvalita obohacena o fantastické extrakty mořských řas a soli z Mrtvého moře
  • ingredience bohaté na minerály a stopové prvky dodávají sílu a vitalitu
  • chrání před vysušováním a dokonale hydratuje
  • zjemňuje pokožku a zanechá ji vláčnou a pružnou
  • zaručí jedinečné osvěžení těla i mysli při koupeli
  • smyslná vůně okouzlí každého a navodí vzrušující atmosféru

Parametry:


Barva: transparentní, modrá transparentní
Obsah: gel a šampon 2 x 250 ml, mýdlo 145 g
Vůně: osvěžující
Složení: sprchový gel - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Ulva Lactuca Extract, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, vlasový šampon - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Lauryl Glucoside, Polyquaternium-7, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Ulva Lactuca Extract, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Calcium Chloride, Parfum, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Cl 42090, Cl 19140, Cl 17200, toaletní mýdlo - Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Styrene/Acrylates Copolymer, Ulva Lactuca Extract, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Cl 19140, Cl 17200, Cl 42090, Cl 14720, Cl 28440, Cl 15985
Parametry