ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Dilatátor Sinner Gear Unbendable Holle Penis Plug

Dilatátor Sinner Gear Unbendable Holle Penis Plug

Dilatátor pro muže Sinner Gear Unbendable Holle Penis Plug z nerezové oceli. Dutá trubička s kuličkou umožňuje únik moči a zajistí nové intenzivní prožitky.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Holdujete BDSM či clinic hrátkám, nebo se prostě chcete odvázat a vyzkoušet nové pocity rozkoše? Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte tuto unikátní pomůcku pro muže. Dilatátor Sinner Gear Unbendable Holle Penis Plug je vyroben z kvalitní nerezové oceli, která je bezpečná pro tělo, neobsahuje ftaláty ani nikl. Zátka pro rozšiřování močové trubice má zúženou špičku pro snadnější penetraci, která se jemně rozšiřuje ve tvaru kapky a zpět vrací do původního průměru. Díky tomu se udrží na místě a poskytne vám nové vzrušující prožitky ze stimulace penisu. Perfektní pomůcka také pro dominy ovládající své otroky. Dilator je dutý, takže umožňuje volný únik moči. Pro ejakulaci doporučujeme dilatátor vytáhnout. V balení naleznete hygienický jednorázový ubrousek. Materiál je plně vodotěsný pro využití ve sprše nebo ve vaně.
Vychutnejte si dokonalé dráždění vaší chlouby zevnitř a poddejte se jeho neobvyklým účinkům.
Při používání vždy dbejte na maximální hygienu. Před prvním použitím jej na dobu 5 vteřin vyvařte ve vroucí vodě. Poté si opláchněte ruce, můžete použít rukavice a dilator otřete ubrouskem. Naneste množství lubrikačního gelu na vodní bázi na dilator a na špičku žaludu. S gelem nešetřete. Do trubice na povadlém údu citlivě vložte dilator a jemnými krouživými pohyby jej zasuňte. Vyvarujte se hrubé síle. Před ejakulací jej opatrně vyjměte. Po použití jej řádně omyjte pod teplou vodou a můžete použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat dilatátor Sinner Gear Unbendable Holle Penis Plug:

  • pomůcka pro muže vhodná pro nové uspokojení i BDSM hry
  • dutá trubička se zavádí do močové trubice
  • nabízí volný průchod moči
  • kvalitní nerezová ocel bez obsahu niklu a ftalátů
  • úzká špička usnadňuje penetraci a decentní rozšíření jej udrží na místě
  • kulička poskytuje bezpečí proti zapadnutí
  • vodotěsný pro mokré hrátky
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: stříbrná
Materiál: nerezová ocel
Rozměry: celková délka 6,3 cm, použitelná délka 4,8 cm, minimální průměr 0,6 cm, maximální průměr 0,9 cm, průměr kuličky 1,5 cm
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry