Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Dildo Blush Luxe CICI modré

Dildo Blush Luxe CICI modré

Menší silikonové dildo v tyrkysové barvě disponuje širší kulatou základnou a je kompatibilní s postroji. Díky prohnutí je vhodné ke stimulaci bodu G i P.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Hledáte vzrušující erotickou pomůcku, ktrerá vám vykouzlí úsměv na tváři? Toto fenomenální dildo Blush Luxe CICI v líbivém tyrkysovém provedení rozmazlí všechny dámy, které si umí dobývání G bodu užít opravdu stylově.
Dildo je vyrobeno z hedvábně jemného lékařského silikonu prvotřídní kvality, tudíž bude vaše tělo hýčkat s opravdovou něžností. Menší velikost jej sice řadí k začátečnickým pomůckám, ale vzhledem k jeho tvaru to nemusí být dogmatem. Hračka se pyšní dostatečně pevným a charakteristicky zahnutým tělem, jak je u pomůcek tohoto typu právem žádoucí. Zaoblení elegantního dilda je v poslední třetině obohaceno texturou dráždivých vroubků a vyúsťuje v rozšířenou špičku napodobující odhalený žalud. Díky důmyslnému vymodelování nebudete muset vyvinout vyčerpávající úsilí, abyste dosáhli své sladké odměny. Zmíněné vytvarovaní může zaujmout i nejednoho sběratele toužícího po designovém menším dildu neobvyklé barvy. Pánové, milujete laskání prostaty a ve vaší sbírce figurují jen dilda a vibrační pomůcky tohoto typu v temných barvách? Co si takhle projasnit nejen slunečný letní den ve společnosti tohoto fešáka? Dildo navíc disponuje bezpečnou a dostatečně širokou základnou, je tudíž předurčeno i k párovým hrátkám za použití postroje. Příjemná aktivita samozřejmě není pouze divočejší lesbickou zábavou. Především začátečničtí zájemci o pegging, tzv. penetraci muže ženou za použití strap-onu, možná právě teď našli svůj anální svatý grál. Tyrkysový elegán tak trochu evokuje moře, neváhejte jej pozvat do vany či bazénu, je dokonale vodotěsný.
Vychutnáte si jeho služby sami, nebo přizvete vaši polovičku a objevíte vášeň s výměnou rolí?

V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

Proč si vybrat dildo Blush Luxe CICI:

  • luxusní erotická hračka neobvyklejší a oblíbené barvy
  • vyrobeno ze sametově jemného hladkého silikonu prvotřídní kvality
  • zakřivené pevnější tělo báječně cílí na masáž bodu G nebo i prostaty
  • zaoblená špička napodobující odhalený žalud pro maximální stimulaci
  • kulatá širší bezpečnostní základna je kompatibilní s postroji
  • plně vodotěsné pro mokré dovádění ve vaně či v bazénu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tyrkysová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 13 cm, použitelná délka 12 cm, průměr špičky 3,2 cm, průměr těla 2,5 cm, průměr základny 6 cm
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry