Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Dildo Blush THE REALM DRAKEN LOCK ON DILDO mocha

Dildo Blush THE REALM DRAKEN LOCK ON DILDO mocha

Fantasy dildo Blush THE REALM DRAKEN LOCK ON DILDO z flexibilního hebkého silikonu vytvrzeného platinou. Tvar penisu pleťové barvy s motivem dračí kůže.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste dobrodruh, který by svůj temný život chtěl ozvláštnit tajemnými erotickými hrátkami? Ať už jste trpaslík, gnóm či elf, určitě vás potěší toto dildo Blush THE REALM DRAKEN LOCK ON DILDO inspirováno draky. Co vás jistě zaujme je jeho zpracování a prémiový materiál. Je vyrobeno z unikátního extrémně hladkého flexibilního silikonu vytvrzeného platinou, která mu dodává povrchovou pevnost a hedvábnost zároveň. Je bez parfémů, ftalátů, latexu a parabenu, takže je bezpečný pro vaši pokožku. Vaši fantazii podpoří tvar penisu s odhaleným žaludem v tělové barvě, kdy u kořene naleznete motiv dračí kůže, která vás doprovodí do finálního vyvrcholení. Na povrchu najdete výrazné stimulační drážky a pulzující žíly, aby vám předvedl ohnivou sílu dráždění každičkým pohybem. Toto monstrum svede každičkou ženu na cestu vášně a pomůže ji objevit svět divoké přírody v erotickém ráji. Můžete jej použít samostatně či využít tematického jílce, který se zasouvá do spodní části. Pokud si k němu pořídíte meč Blush THE REALM DRAGO s úžasnou hlavicí dračích hlav, nebo rukojeť Blush THE REALM ROUGAROU s hlavou šelmy, pak vás čekají tematické bojovné hry. Tyto nástavce nejsou součástí balení. Vaši touhu nezastaví ani bažina, protože je vodotěsný, takže si jej můžete bez obav vychutnat také ve sprše či ve vaně. Rozšířit jeho atributy také můžete pomocí vibrační patronky, která mu dodá mystické extrémně výkonné vibrace.
Užijte si svou výpravnou cestu naplno. Hoďte si kostkou. Podaří se vám zvítězit nad bestií chrlící oheň, nebo se zakousne do rytmu vašeho orgasmu?


V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat dildo Blush THE REALM DRAKEN LOCK ON DILDO mocha:

  • jedinečné tematické dildo inspirované fantasy hrami
  • kvalitní hedvábný silikon bezpečný pro lidskou pokožku tvrzený platinou
  • tvar penisu s odhaleným žaludem a dračí kůží u kořene
  • povrchová stimulační úprava v podobě záhybů a pulzujících žilek pro dokonalé dráždění
  • kompatibilní s meči a držáky značky BLUSH a vibrační patronou
  • odolné proti vodě pro mokré hrátky
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: tělová
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 19 cm, použitelná délka 17,5 cm, průměr 3,9 cm
Vibrace: ne
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry