Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Desková hra PLAY & ROULETTE GAME

Desková hra PLAY & ROULETTE GAME

Desková hra PLAY & ROULETTE GAME plná vášně a vzrušující zábavy. Sexy ruleta, která se stane stejně návyková jako její hazardní varianta. Pro všechny páry.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Nevíte co s načatým večerem? Nemůžeme vás nabádat k hazardu, ovšem tuto ruletu vám doporučit musíme. Tato desková hra PLAY & ROULETTE GAME je velice atraktivní sexy hrou pro dospělé, vhodná pro hetero i LG páry. Stane se pro vás stejně návyková jako její hazardní varianta. Obsahuje ruletu se třemi nezávislými pohyblivými částmi a dvě šestihranné kostky. Jedna část vám nabízí aktivitu, kterou budete dělat, druhá vám ukáže místo na těle, na kterém se bude aktivita odehrávat a třetí vám nařídí v jaké frekvenci se bude aktivita provádět. Hra je v angličtině, francouzštině, španělštině a portugalštině.

Hru začnete tak, že si oba tipnete sudé či liché číslo a hodíte kostkou. Ten kdo se trefil do hodnoty začíná tah. Hodíte oběma kostkami pro každou část rulety, tzn. celkem třikrát. Dle sečtené hodnoty na kostkách posuňte jednotlivé šipky a proveďte akci na vybrané části těla partnera po dobu určeného času. Takto se střídejte až do doby, než vaše vzrušení dosáhne maxima. V tuto chvíli roztočte ruletu a dle vytočené polohy Kamasútra přejděte k milostnému aktu. Dopřejte si vzrušující milování a nechejte partnera sténat blahem. Hru prohrává ten z partnerů, který dosáhne orgasmus dřív.
Doporučujeme ke hře připravit studený nápoj, kostku ledu a masážní olej. Pak vám nic nebude bránit užít si společnou jiskřivou sexy zábavu.

Proč si vybrat deskovou hru PLAY & ROULETTE GAME:

  • vzrušující erotická hra pro dospělé
  • návyková hra v krásném provedení
  • nabízí mnoho kombinací aktivit na různých částech těla po určenou dobu
  • vhodná pro všechny typy párů
  • ve čtyřech světových jazycích

Parametry:


Barva: různé barvy
Materiál: papír, plast
Rozměry balení: výška 28,6 cm, šířka 28 cm, hloubka 2 cm
Obsah: hrací plocha, dvě šestihranné kostky
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Typ:
Materiál:
 
Velikost:
 
Barva:
 
Podrobnější údaje:
Rozměry:
 
Objem:
 
Obsah alkoholu:
 
Vůně: