Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Toaletní voda Orgie Sensfeel for Woman Invoke Seductin s feromony 50 ml

Toaletní voda Orgie Sensfeel for Woman Invoke Seductin s feromony 50 ml

Toaletní voda s obsahem přírodních feromonů, které podvědomě aktivují vaši přitažlivost ve vašem protějšku. Luxusní ženská afrodiziakální vůně sladkého ovoce a květin vás promění v dokonalou svůdnici. Zůstaňte připravena a užijte si magnetické jiskření.
Varianta:
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Proč si vybrat:

  • smyslná toaletní voda pro ženy s obsahem přírodních feromonů stimulují touhu
  • zvyšuje sebedůvěru a podporuje přirozenou erotickou přitažlivost
  • dvě aktivní složky posilující produkci ženských feromonů
  • jedinečná afrodiziakální vůně ovoce a květin
  • elegantní lahvička s rozprašovačem

Popis produktu:

Dámy, hledáte způsob, jak zvýšit své šance a probudit zájem ve vašem protějšku? Vyzkoušejte své svádějící techniky spojit s opojnou vůní, na kterou nezapomene. Mějte u sebe tuto jedinečnou toaletní vodu a vychutnejte si obdivné pohledy a magnetickou sexuální přitažlivost. Praktická lahvička s rozprašovačem se postará o snadnou aplikaci, takže budete vždy připravena.

Ingredience a účinky:

Jedinečné složení se chlubí prvotřídními ingrediencemi, které je obohaceno o přírodní feromony, které podvědomě aktivují sexuální stimulaci a zájem vašeho protějšku. V této toaletní vodě jsou použity dvě aktivní složky Jasminus Officinalle a Ceratonia Siliqua. Jedná se o látky bez vůně, které podporují produkci ženského feromonu kopulin, jež zvyšuje sexuální přitažlivost. Díky smyslné elegantní afrodiziakální vůni ovoce a květin na vás jen tak nezapomene.

Použití a doporučení:

Pouze pro vnější použití. Před použitím protřepejte. Aplikujte malé množství přímo na obvyklá místa na pokožce. Nejčastěji jsou doporučována dobře prokrvená místa jako je krk či vnitřní část zápěstí. Nepoužívejte, pokud se objeví vyrážka nebo podráždění. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s očima. Vysoce hořlavé. Nemanipulujte s výrobkem v blízkosti ohně.

Složení:

Alcohol, Aqua, Parfum, Isopropyl Alcohol, Propanediol, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium Lactate, Sodium PCA, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Ceratonia Siliqua Fruit Extract, Jasminum Officinale Flower Extract, Citronellol, Phenethyl Alcohol, Citral, Capryl Glycol, Hydroxycitronellal, Fructose, Glycine, Niacinamide, Urea, Sodium Benzoate, Inositol

Parametry