Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX MEN

FLAGRANTI PASSION BOX MEN

FLAGRANTI PASSION BOX MEN skrývá pomůcky pro muže a jejich jedinečná uspokojení. Box obsahuje masturbátor, kroužek na penis a krém pro podporu erekce.
Doprava zdarma
Akce
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Dámy, stále nemáte jasno, co pořídit vašemu partnerovi ke svátku, narozeninám či k významnému dni? Co jej oslnit dárkovou krabičkou FLAGRANTI PASSION BOX MEN, ve které najde váš "pan božský" nejen intimního kamaráda na časy, kdy bude sám, ale také krém pro bezkonkurenční a dlouhotrvající erekci a navíc kroužek na penis pro prodloužení vašich společných erotických chvil? Jestli souhlasíte, pojďme se nyní podívat, co vše váš miláček může očekávat.
První hračkou je masturbátor světově uznávané značky Satisfyer MEN Heat vibration. Tato pomůcka každého muže vynese do orgasmických výšin a to hlavně svými funkcemi, jako jsou vibrace, vyhřívání a vodotěsnost. Více informací k tomuto zázraku najdete zde.
Pro maximálně vzrušivý požitek o samotě nebo ve dvou přiložíme krém pro podporu erekce Boners Erection Cream 100 ml. Pravidelným masírováním penisu tímto krémem se pokožka na penisu stane měkčí, a to stimuluje tok krve uvnitř penisu. Pánové tak mnohem snadněji a rychleji dosáhnou erekce, která díky používání krému bude delší.
Posledním překvapením je kroužek na penis FIREFLY HALO MEDIUM blue, který se postará o prodloužení erekce a oddálení vyvrcholení, proto bude jistě oblíbeným společníkem erotických okamžiků nejen ve vaší ložnici.
Nemeškejte a postarejte se o to, ať je váš milenec maximálně spokojený. Protože když je muž spokojený, pak se má žena jako královna. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX MEN:

  • dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro muže
  • balení obsahuje masturbátor, krém a kroužek na penis pro muže a jejich lepší a delší erekci
  • ideální jako dárek

Parametry:


Barva: tyrkysově modrá, černá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry masturbátoru: celková délka 14 cm, vnitřní délka 7,5 cm, vnitřní průměr zhruba 4 cm; rozměry kroužku: vnitřní neroztažený průměr 3,5 cm; obsah krému: 100 ml
Složení krému: Aqua, Glyceryl Stearate, Ethylhexyl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Arnica Montana Flower Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Citric Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Trigonella Foenum-graecum Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol
Voděodolnost: ano (IPX7)
Vibrace: ano (masturbátor)
Pohon: Li-on baterie (masturbátor)
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi (masturbátor i kroužek na penis)
Parametry