Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX No.2

FLAGRANTI PASSION BOX No.2

Neodolatelný dárkový box oslavující lásku dlouho do noci. Silikonový dvojitý kroužek na penis, prémiový lubrikační gel, Prosecco a čokoláda potěší oba milence.
Akce
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete si blízkost vaší drahé polovičky vychutnat plnými doušky tak maximálně a tak dlouho, jak jen to bude možné? Darujte svému protějšku tento FLAGRANTI PASSION BOX No.2 a vaši romantiku zakončíte až s prvním zpěvem ptáků druhého dne. Naleznete v něm překvapení, které povzbudí vaši touhu a ihned ji budete moci využít. Pojďte s námi objevit kouzlo intimní noci.

Vybrali jsme pro vás tento fantastický kroužek na penis LEGENDARY DUO známé značky SATISFYER, aby jste mohli prožít nespoutané a neopakovatelné momenty plné vášně. Kroužek má primární vlastnost přiškrtit nahromaděnou krev v penisu, čímž docílí zkvalitnění a prodloužení erekce a oddálení ejakulace. Proto muž vydrží uspokojovat partnerku déle, než je běžným zvykem. Sekundární efekt kroužku je jeho oválné tělo, které bude přímo stimulovat klitoris partnerky, takže vaše milostné okamžiky naberou na obrátkách a není vyloučeno, že během této aktivity dosáhnete několika bouřlivých orgasmů. Je samozřejmě vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality, který je zdravotně nezávadný pro lidskou pokožku. Dvojitý kroužek jej pevně zafixuje, aby vám nesklouzl a výkonný a tichý motor nabídne 12 svých fantastických vibračních a pulzačních režimů. Je plně vodotěsný, abyste si jej mohli vzít s sebou také do sprchy nebo do vany a dobíjí se přiloženým magnetickým USB kabelem. Více informací naleznete zde.

Pro dokonalost vašeho záměru je dále připraven v balení vodní lubrikační gel NATULI XXXY, který si prostě a jednoduše zamilujete. Ryze česká prémiová značka intimní kosmetiky využívá ke svým produktům pouze vybrané luxusní ingredience prvotřídní kvality a nepoužívá žádné živočišné složky. Tento veganský gel vás pohladí na duši. Jedinečné složení bez glycerinu, umělých aromat a chemických konzervantů jej řadí mezi absolutní špičku. Má hedvábnou a hustou konzistenci, perfektně se vstřebává, nelepí ani nežmolkuje, nezanechává skvrny a skvěle se smývá. Vyniká svou neuvěřitelně dlouhotrvající kluzností a ke všemu hydratuje, zvláčňuje a regeneruje pokožku. Aby tyto účinky ještě podpořil, je obohacen o Aloe Vera v BIO organické kvalitě a báječně voní po citrusech. Více informací si přečtete zde.

Jak by ovšem mohla romantická noc vypadat, kdyby při ní nebylo co ochutnat? Lahvičce kvalitního italského Prosecca neodolá nikdo a už vůbec ne v případě, kdy si každý k němu nabídnete čokoládovou pralinku ve tvaru srdíčka s dozvukem lískového oříšku. Jak je známo, kvalitní čokoláda je přírodní afrodiziakum, které navnadí touhu a vášeň. Magnetická přitažlivost, která bude doslova hmatatelná vás posune o další level výš.
K vašemu bezchybnému rande již nic nechybí a můžete jej opakovat kdykoliv dostanete chuť. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX No.2:

  • elegantní dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro páry
  • potěší romantické milence užívající si společnost jeden druhého
  • lahvinka kvalitního italského Prosecca a dvě pralinky čokolády navodí tu správnou atmosféru
  • prémiový lubrikační gel z přírodních ingrediencí vám dopřeje výjimečný komfort
  • kroužek na penis z hedvábně jemného lékařského silikonu
  • zkvalitní a prodlouží erekci a oddálí ejakulaci
  • stimuluje klitoris partnerky hlubokými 12 vibračními a pulzačními rytmy
  • k dostání exkluzivně pouze ve FLAGRANTI

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: kroužek - celková délka 11 cm, celková šířka 5 cm, průměr menšího kroužku roztažitelný od 2,5 cm, gel - objem 100 ml, Prosecco - objem 200 ml, pralinky - 2 x 12 g
Vodotěsnost: ano
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Složení gelu: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Pentylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Hexamidine Diisethionate
Složení pralinky: Bílá Čokoláda, Mléčná Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Máslo, Sušené Mléko, Cukr, Přírodní Vanilka), Lískovka (Lískové Ořechy 71%, Kokosový Cukr, Kakaové Máslo, Odtučněné Kakao, Barvivo
Obsahuje alkohol.
Parametry