Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX No.3

FLAGRANTI PASSION BOX No.3

Luxusní dárkový box s pečlivě vybranými pomůckami pro neodolatelnou noc plnou vášně. Vzrušující jahodový masážní olej, vibrační vajíčko a sladká tečka.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Vychutnejte si smyslný okamžik se svou láskou a připravte jí překvapení, kterému neodolá. FLAGRANTI PASSION BOX No.3 vám nabídne jedinečnou možnost objevovat tělo toho druhého a zažít fantastické chvíle plné vášně, které povedou k nezapomenutelným výbuchům extáze.

Dopřejte si romantiku. Zapalte svíčky, dejte si skleničku něčeho dobrého a pozvěte svou drahou polovičku do vašeho vlastního salónu rozkoše. Vezměte masážní olej JoyDivision WARMup a uvolněte svaly i mysl vašeho protějšku. Jeho hedvábně jemná textura příjemně klouže, nelepí ani nežmolkuje a přináší fascinující vůni jahod. Ke všemu je vůně afrodiziakální, aby jiskření mezi doteky probouzelo emoce ve vás obou. Má také hřejivý efekt, takže perfektně prohřeje namožená místa a poskytne dotek něhy. Olej je slíbatelný, takže nic nebrání rozvinutí vaší fantazie a použití na všechna možná místa na těle. Více informací naleznete zde.

Po rozvolněné atmosféře a příjemném teplu na pokožce ještě přitopte pod kotlem. S vibračním vajíčkem MELO M1242 ve žhavé červené barvě prožijete neopakovatelné momenty. Vajíčko provede vaší partnerku cestou ráje, kterou zakončí bouřlivými orgasmy, které bude chtít prožívat znovu a znovu. Je vyrobeno z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který je hedvábně hladký a zdravotně nezávadný pro lidskou pokožku. Má úžasný ergonomický tvar, aby se perfektně přizpůsobilo vašemu nitru a vyplnilo váš vnitřní prostor. Úzká špička usnadní penetraci a měkké manipulační poutko se postará o bezpečné vytažení. Díky velmi výkonnému motoru s tichým chodem, který nenaruší vaši touhu vás doslova zahltí hlubokými 12 vibračními a pulzačními režimy. Intenzivní koncert svůdných rytmů můžete oddirigovat také prostřednictvím dálkového ovladače s dosahem až 10 metrů, takže můžete nenápadně a náhodně přepínat mezi jednotlivými programy například u této vzrušující masáže, popřípadě se odvázat a vzít vajíčko s sebou na adrenalinovou večerní procházku parkem. Vajíčko je plně vodotěsné a dobíjí se pomocí přiloženého USB kabelu. Více informací včetně návodu na ovládání si přečtete zde.

Završte svůj pikantní večer něčím sladkým na zub. Velké čokoládové srdíčko z velmi kvalitních ingrediencí posypané ovocem sušeným mrazem omámí vaše chuťové pohárky a navodí mezi vámi dokonalou přitažlivost. Jako přírodní afrodiziakum naladí vaše intimní struny a vytvoří báječnou tečku za splněnými sny. Můžete se o něj společně podělit, což ještě více prohloubí vaše vzájemné pocity nabité sexuální energií.
Váš milostný vztah již není možno vyzdvihnout výš. Na tyto společné zážitky prostě nezapomenete. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX No.3:

  • elegantní dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro páry
  • potěší romantické milence užívající si společnost jeden druhého
  • velké srdíčko z kvalitní čokolády navodí tu správnou atmosféru
  • masážní olej prvotřídních ingrediencí vám dopřeje výjimečný komfort a jiskřivé doteky
  • hřejivý efekt uvolní nejen svaly a je slíbatelný pro podporu vaší intimní fantazie
  • unikátní afrodiziakální vůně jahod omámí všechny smysly
  • vibrační vajíčko z hedvábně jemného silikonu na dálkové ovládání
  • umožní také adrenalinovou zábavu mimo domov
  • disponuje hlubokými 12 vibračními a pulzačními rytmy
  • k dostání exkluzivně pouze ve FLAGRANTI

Parametry:


Barva: červená, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: vajíčko - celková délka 19 cm, použitelná délka 8 cm, průměr vajíčka 3,4 cm, délka ovladače 7 cm, šířka ovladače 4,2 cm, hloubka 2,2 cm, olej - objem 150 ml, čokoládové srdce - 60 g
Vodotěsnost: ano
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie, jednorázová baterie ovladače
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Složení oleje: Glycerin, Aqua, Aroma, CI 16035
Složení čokoládového srdíčka: Kakaová Hmota, Kakaové Máslo, Drcená Ostružina, Drcená Malina (2%), Cukr, Emulgátor: Sojový Lecitin, Aroma: Přírodní Vanilka
Parametry