Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX No.5

FLAGRANTI PASSION BOX No.5

Dokonale žhavý dárkový box, který rozhodně potěší všechny ženy. Luxusní bezdotykový stimulátor klitorisu s višňovým likérem a dvěma čokoládovými pralinkami.
Akce
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, vybíráte ideální dárek pro svou lásku? Posuňte jakoukoliv oslavu na zcela novou úroveň a nažhavte váš večer intimním směrem. Tento FLAGRANTI PASSION BOX No.5 zaručí vaší drahé polovičce nespočet intenzivních a nezapomenutelných orgasmů, které si zamiluje a rozhodně budete její hrdina, kterého si bude chtít hýčkat.

V exkluzivním dárkovém balení naleznete jedinečný vibrátor LUCKY LIBRA od světové značky SATISFYER v nádherném designu decentní fialové barvy v kombinaci se sněhovou bílou. Je vyroben z ultra hebkého hedvábného silikonu prvotřídní lékařské kvality, který je bezpečný pro lidskou pokožku, kterou pohladí s neuvěřitelnou něžností. Má skvělý zakulacený tvar hlavičky, která báječně padne na své místo a zakončen je očkem, díky kterému se s ním dobře manipuluje. Chvíle s tímto novým fešákem si může vychutnat kdykoliv sama, nebo vás pozvat na vzrušující jízdu ve dvou. Fantazie bude pracovat na plné obrátky, stejně jako jeho výkonný motor s tichým chodem, který nevyruší vaše intimní momenty plné rozkoše. Ovšem jeho moderní technologii PleasureAir, která nabízí unikátní bezdotykovou stimulaci klitorisu pomocí tlakových vln si ihned oblíbí. 11 fascinujících pulzačních režimů v kombinaci s 10 vibračními rytmy vynese její touhu až na vrchol erotické extáze. Miliony spokojených uživatelek hodnotí tento způsob dráždění jako jeden z nejúžasnějších cest jak dosáhnout skutečně bohatého a velmi rychlého uspokojení. Je také ideální pro mokré hrátky ve sprše či ve vaně, jelikož je plně vodotěsný a nabíjí se pomocí magnetického USB kabelu. Více informací včetně návodu k použití naleznete zde.

Abyste si mohli užít výjimečnou romantiku a uvolnili se před touto vzrušující výpravou do světa erotiky, bude pro vás připravena lahvinka výtečného přírodního višňového likéru, který naladí vaše chuťové buňky a omámí všechny vaše smysly. Byl vyroben macerací čerstvých višní v jemném lihu s přidaným kořením. Společně se dvěma čokoládovými pralinkami ve tvaru srdce s oříškovým podtónem podpoříte mimořádnou atmosféru, jelikož je kvalitní čokoláda přírodní afrodiziakum, takže perfektně padne do vašeho víru vášně a navnadí neutichající touhu. Magnetická přitažlivost, která bude doslova hmatatelná vás posune o další level výš.
Staňte se v jejích očích neodolatelným gentlemanem, který jí dopřeje neopakovatelné dávky vrcholů a splní její sen. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX No.5:

  • elegantní dárková krabička potěší vzrušující pomůckou všechny ženy
  • společně se skvostnou višňovkou a čokoládovými pralinkami vytvoříte vzrušující atmosféru
  • čokoláda působí jako přírodní afrodiziakum a navodí jiskřivou náladu
  • jedinečný vibrátor s dokonalým bezkontaktním stimulátorem klitorisu
  • funguje na bázi tlakových vln a přinese neopakovatelné intenzivní orgasmy
  • pro svou vodotěsnost jej lze využít také ve sprše či ve vaně
  • perfektní tvar a svůdný design si oblíbíte na první pohled
  • k dostání exkluzivně pouze ve FLAGRANTI

Parametry:


Barva: fialová, bílá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: vibrátor - celková délka 15,5 cm, průměr těla 5,3 cm, vnitřní průměr hubičky 1,5 cm, vnitřní průměr očka v rukojeti 2,4 cm, višňovka - objem 100 ml, pralinky - 2 x 12 g
Vodotěsnost: ano
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Složení višňovky: Velejemný Líh, Macerát Z Višní, Koření, Cukr
Složení pralinky: Bílá Čokoláda, Mléčná Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Máslo, Sušené Mléko, Cukr, Přírodní Vanilka), Lískovka (Lískové Ořechy 71%, Kokosový Cukr, Kakaové Máslo, Odtučněné Kakao, Barvivo
Obsahuje alkohol.
Parametry