Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX No.9

FLAGRANTI PASSION BOX No.9

Dechberoucí dárkový box potěší všechny zamilované ženy. Mini vibrátor z hebkého silikonu, lesk na rty s vibrujícím efektem, višňovka a čokoláda.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Přesuňte své láskyplné rande do prostředí, kde budete o samotě v soukromí a darujte své nejdražší originální a vzrušující dárek, který ji nejen potěší, ale můžete jej rovnou vyzkoušet. Naplnili jsme pro vás tento FLAGRANTI PASSION BOX No.9, který rozvine vaši fantazii a podpoří jedinečné pokračování vašeho svůdného večera.

Po rozbalení této nádherné krabice můžete vytáhnout láhev výtečného přírodního višňového likéru, který naladí vaše chuťové buňky a omámí všechny vaše smysly. Byl vyroben macerací čerstvých višní v jemném lihu s přidaným kořením. Připijte si na zdraví, na lásku a na nezapomenutelné okamžiky vaší společné noci. Navodí tu správnou atmosféru a dopřeje vám pikantní náladu s postupně narůstajícím efektem. Následně můžete ochutnat dvě čokoládové pralinky ve tvaru srdce s oříškovým podtónem, které vás ještě více rozžhaví, neboť kvalitní čokoláda je přírodní afrodiziakum, aby byl váš společně strávený čas prostě dokonalý.

Když čas postoupí a míra touhy již bude doslova hmatatelná, jistě vaši polovičku potěší vibrátor SATISFYER ULTRA POWER BULLET 3 v něžné růžové barvě. Tento mini vibrátor vyrobený z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní lékařské kvality má příjemný ergonomický tvar a zkosenou špičkou pro cílenou stimulaci intimních partií. Má výkonný a tichý motor, který nenaruší vaše myšlenky, ale omámí smysly prostřednictvím 12 fascinujících vibračních a pulzačních režimů. Je vodotěsný pro možnost přesunutí do sprchy či vany a energii mu doplní přiložený magnetický USB kabel. Více informací naleznete zde.

Pokud se vaše žena ráda parádí, pak jí jistě udělá radost tento lesk na rty SECRET PLAY VIBRANT KISS. Má úžasnou příchuť jahodové žvýkačky a výjimečný vibrující efekt, který využijete především u orálního sexu či u líbání. Jsou vyrobeny na glycerinové bázi a jsou plně slíbatelné, takže jejich polknutí není na závadu. Navíc získáte neodolatelné pocity, které završí vaši jízdu na vlnách vášně. Lesk je kompatibilní s erotickými pomůckami i s latexovými kondomy. Více informací si přečtete zde.
Objevte fenomenální milostné chvilky, kterými povznesete vaše hrátky na novou dimenzi. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX No.9:

  • elegantní dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro ženy
  • potěší každou ženu a nabídne možnost se připojit a vychutnat si milostné okamžiky společně
  • společně se skvostnou višňovkou a čokoládovými pralinkami vytvoříte vzrušující atmosféru
  • čokoláda působí jako přírodní afrodiziakum a navodí jiskřivou náladu
  • jedinečný mini vibrátor pro cílenou stimulaci z hedvábně jemného lékařského silikonu
  • 12 výjimečných vibračních a pulzačních rytmů
  • slíbatelný lesk na rty s příchutí jahodových žvýkaček dopřeje vibrační pocit ideální pro orální sex
  • k dostání exkluzivně pouze ve FLAGRANTI

Parametry:


Barva: růžová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: vibrátor - celková délka 8,5 cm, použitelná délka 6,5 cm, průměr 2,3 cm, lesk - objem 6 g (7 ml), višňovka - objem 100 ml, pralinky - 2 x 12 g
Vodotěsnost: ano
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Složení lesku: Chewing Gum Flavored Syrup, Glycerin E422, Extract Of Acmella Olerace, Dyes E122, E124, Humectant E1520, E129, E122, E124
Složení višňovky: Velejemný Líh, Macerát Z Višní, Koření, Cukr
Složení pralinky: Bílá Čokoláda, Mléčná Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Máslo, Sušené Mléko, Cukr, Přírodní Vanilka), Lískovka (Lískové Ořechy 71%, Kokosový Cukr, Kakaové Máslo, Odtučněné Kakao, Barvivo
Obsahuje alkohol.
Parametry