ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK MEN

FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK MEN

Smyslné dárkové balení ideální pro žhavé večery plné vášně. Parádní masturbátor, okouzlující vůně s feromony a lahvička výtečného rybízového vína.
Akce
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, nezapomínejte, že i muži mají své dny. Udělejte radost sobě nebo svému kamarádovi jedinečným dárkem, který zrychlí tep každého gentlemana. Objevte smyslnost a neuvěřitelnou svůdnost v jediném přepychovém balení. Tento dokonalý FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK MEN jsme namíchali speciálně pro vás. Udělejte si čas a vychutnejte si momenty plné vášně v každičké minutě. V dechberoucí a naprosto elegantní dárkové krabičce naleznete výjimečný masturbátor, vůni s feromony i lahvičku, která potěší vaše chuťové pohárky.

Začněte tím, že naladíte své tělo i mysl. Originální polosladké rybízové víno značky Rybízák v luxusní lahvičce o objemu 250 ml si zamilujete na první doušek. Nejoblíbenější ovocné víno, které je vyrobeno s láskou a maximální péčí z těch nejkvalitnějších plodů má typické charakteristické aroma, které poznáte i se zavřenýma očima. Jelikož není dolihovaný a neobsahuje žádný další přidaný alkohol, chutná natolik výtečně, že si budete připadat, že stojíte na zahrádce a trháte si čerstvý rybíz přímo do úst. Můžete jej pít tak, jak jej máte rád. Vychlazené, s kostkou ledu, v pokojové teplotě či zahřátý na 60 °C. Pro omamný gastronomický zážitek jej ovšem nevařte a nepřidávejte skořici ani hřebíček, aby jeho chuť zůstala vyvážená. Je také výborné ke steakům a jiným červeným masům, sýrům ementálského typu, k rybám i k tvarohovým koláčkům. Skladovat jej můžete v temnu a pokojové teplotě, po otevření vám vydrží v lednici několik dní. Věříme ovšem, že vás jeho chuť nenechá chladným a skladování nebudete potřebovat.
Pokud je již naladěn váš jazýček, nezbývá než dotvořit atmosféru svůdnou vůní. K tomu poslouží pánská toaletní voda RUF TABOO EPICURIEN, díky které se budete cítit přitažlivější a atraktivnější. Má báječné složení s obsahem feromonů, což jsou látky, které podvědomě stimulují sexuální touhu protějšku. Nezapomenutelná vůně kořenitého bergamotu a sladkého bílého melounu s červeným ovocem doplněná o jemné květinové tóny konvalinky a šalvěje s osvěžujícím dodatkem moře probudí výbuch emocí a chtíče.

Ve chvíli, kdy atmosféra dosáhne svého vrcholu, vnímejte už jen své tělo a narůstající rozkoš. Vyzkoušejte unikátní masturbátor TENGA Spinner 02 Shell HEXA v transparentní barvě a zapomeňte na okolní svět. V plastovém obalu se nachází erotická pomůcka z hedvábně jemného realistického materiálu TPE prvotřídní japonské kvality, který je měkký, na dotek velmi hebký, extrémně flexibilní a pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Perfektně přijímá lidské teplo a dokáže jej udržet, takže zážitek z masturbace bude naprosto autentický. Vnitřní stimulační tunel s šestihrannými většími ploškami vám ukáže cestu do ráje. Navíc má uvnitř materiálu integrovanou oranžovou spirálu, díky které se při používání masturbátor otáčí kolem své osy a ještě více tak dráždí váš penis, abyste si mohli užít bouřlivý orgasmus. Je plně vodotěsný pro použití ve sprše či ve vaně a jeho pevné plastové pouzdro lze po údržbě použít jako stojánek pro sušení.
Darujte svému příteli nespoutaný zážitek, nebo jej nadělte přímo sám sobě. Vychutnejte si jedinečnost okamžiku s pikantním nádechem. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.


V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu masturbátoru. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost. Před uložením jej nechejte řádně doschnout.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK MEN:

  • elegantní dárková krabička pro pány naladí dokonalou intimní atmosféru
  • luxusní ovocné polosladké víno z rybízu okouzlující vůně a omamné chuti
  • prvotřídní vybrané ingredience bez přidaného alkoholu a lihovin
  • unikátní toaletní voda smyslné vůně koření a květin s feromony
  • fantastický masturbátor z hedvábně jemného a pružného realistického materiálu
  • báječný stimulační tunel s dráždivou strukturou
  • integrovaná spirála pro nezapomenutelný zážitek končící výbušnou erupcí vášně
  • ideální také jako dárek

Parametry:


Barva: transparentní, oranžová, fialová
Materiál: TPE materiál, ABS plast
Rozměry: masturbátor - celková délka 13 cm, průměr 4,5 cm, parfém - objem 50 ml, víno - objem 250 ml
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Složení parfému: Alcohol, Aqua, Parfum, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool
Vodotěsnost: ano
Vibrace: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry