Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK WOMEN

FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK WOMEN

Smyslné dárkové balení ideální pro žhavé večery plné vášně. Luxusní vibrátor, okouzlující parfém s feromony a lahvička výtečného rybízového vína.
Doprava zdarma
Akce
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milé dámy, nezapomínejte samy na sebe a rozmazlete sebe či svou kamarádku jedinečným dárkem, který potěší vaše roztoužené ženské srdce. Objevte smyslnost a neuvěřitelnou svůdnost v jediném přepychovém balení. Tento dokonalý FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK WOMEN jsme namíchali speciálně pro vás. Udělejte si čas a vychutnejte si momenty plné vášně v každičké minutě. V dechberoucí a naprosto elegantní dárkové krabičce naleznete výjimečný vibrátor, parfém s feromony i lahvičku, která potěší vaše chuťové pohárky.

Začněte tím, že naladíte své tělo i mysl. Originální polosladké rybízové víno značky Rybízák v luxusní lahvičce o objemu 250 ml si zamilujete na první doušek. Nejoblíbenější ovocné víno, které je vyrobeno s láskou a maximální péčí z těch nejkvalitnějších plodů má typické charakteristické aroma, které poznáte i se zavřenýma očima. Jelikož není dolihovaný a neobsahuje žádný další přidaný alkohol, chutná natolik výtečně, že si budete připadat, že stojíte na zahrádce a trháte si čerstvý rybíz přímo do úst. Můžete jej pít tak, jak jej máte ráda. Vychlazené, s kostkou ledu, v pokojové teplotě či zahřátý na 60 °C. Pro omamný gastronomický zážitek jej ovšem nevařte a nepřidávejte skořici ani hřebíček, aby jeho chuť zůstala vyvážená. Je také výborné ke steakům a jiným červeným masům, sýrům ementálského typu, k rybám i k tvarohovým koláčkům. Skladovat jej můžete v temnu a pokojové teplotě, po otevření vám vydrží v lednici několik dní. Věříme ovšem, že vás jeho chuť nenechá chladnou a skladování nebudete potřebovat.
Pokud je již naladěn váš jazýček, nezbývá než dotvořit atmosféru svůdnou vůní. K tomu poslouží parfém SECRET ORCHID, díky kterému se budete cítit přitažlivější a atraktivnější. Má báječné složení s obsahem feromonů, což jsou látky, které podvědomě stimulují sexuální touhu protějšku. Nezapomenutelná vůně exotických černých orchidejí a vanilky probudí výbuch emocí a chtíče.

Pokud atmosféra dosáhla svého vrcholu, pak už jen vnímejte své tělo a narůstající rozkoš. Uchopte unikátní vibrátor IROHA RIN Akané ve skvostné smetanové a vínové barvě a zapomeňte na okolní svět. Jeho tělo z hedvábně jemného silikonu prvotřídní kvality pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Navíc má antiprachovou povrchovou úpravu. Jeho špička je tvořena extrémně měkkou a flexibilní kuličkou, která vám udělá radost v každém směru. Usnadňuje penetraci, zpříjemňuje pocity při doteku, vytváří v nitru působivý tlak a naprosto novou formu uspokojení. Fenomenální 4 vibrační rytmy okouzlí vaše představy a rozehrají koncert ve vašem klíně. 3 intenzity od nejslabšího po nejsilnější režim vibrace s jedním mimořádným pulzačním rytmem vás doprovodí na cestě za bouřlivým orgasmem. Je vodotěsný a pohání ho dvě AAA baterie, které kdykoliv rychle vyměníte. Více informací včetně návodu k použití a údržbě naleznete zde.
Darujte své přítelkyni nespoutaný zážitek, nebo jej nadělte přímo sama sobě. Vychutnejte si jedinečnost okamžiku s pikantním nádechem. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX RYBÍZÁK WOMEN:

  • elegantní dárková krabička pro dámy naladí dokonalou intimní atmosféru
  • luxusní ovocné polosladké víno z rybízu okouzlující vůně a omamné chuti
  • prvotřídní vybrané ingredience bez přidaného alkoholu a lihovin
  • unikátní parfém smyslné vůně exotické černé orchideje a vanilky s feromony
  • fantastický vibrátor z hedvábně jemného silikonu s nezaměnitelnou měkkou špičkou
  • 4 báječné vibrační režimy pro nespoutané dobrodružství končící výbušnou erupcí vášně
  • ideální také jako dárek

Parametry:


Barva: smetanová, vínová, fialová
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: vibrátor - celková délka 14,8 cm, použitelná délka 11,7 cm, průměr špičky 3 cm, průměr těla 3,2 cm, parfém - objem 50 ml, víno - objem 250 ml
Obsah alkoholu: 11,5% obj.
Složení parfému: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, Glycerin, Potassium Sorbate, Tuber Melanosporum Extract, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, D-Limonene, Linalool, Geraniol, Coumarin, Citronellol
Vodotěsnost: ano
Vibrace: ano
Pohon: 2 x AAA baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry