Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX SVEDU TĚ

FLAGRANTI PASSION BOX SVEDU TĚ

Dokonalá inspirace ukrytá v dárkovém balení plné vášně. Překvapte partnera a oba si vychutnejte smyslnou eleganci vzešlou z tajemné a svůdné atmosféry.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Chcete zařídit výjimečný večer plný romantiky, vášně a neuvěřitelného vzrušení, ale chybí vám inspirace? Důvěřujte nám a pořiďte si FLAGRANTI PASSION BOX SVEDU TĚ. Jak již název napovídá, v tomto pečlivě vybraném luxusním dárkovém balení naleznete smyslné erotické doplňky, které vám pomohou určit směr vaší i jeho touhy. Navíc si nemusíte s výběrem lámat hlavu a vyzkoušíte něco nového, co by vás třeba ani nenapadlo. Připravte se na něj, než přijde domů. Vaše snaha bude zpečetěna a jistě odměněna v plné výši.

Po rozvázání nádherné široké mašle nahlédnete do světa jiskřivých prožitků, které vás tento večer čekají. Catsuit PASSION BS055 je jednoduchým, avšak skutečně efektivním prádlem, které dokáže probudit intimní fantazii. Extrémně pružná tkanina příjemná na nošení zajistí univerzální velikost S-L. I když se jedná o jeden kus prádla, jeho design skvostné vyšívané krajky nabídne průsvitný top s dlouhým rukávem, imitaci podvazků a punčochy. Má hluboký výstřih, který bude tahat jeho oči na váš dekolt a volný rozkrok potěší všechny nedočkavce, kteří nechtějí čekat na vaše svléknutí.
Maska na oči BLAZE MASQUERADE podpoří tajemnou atmosféru a opravdu nečekanou svůdnost. Tento netradiční krajkový doplněk dokáže víc, než si dokážete představit. Slibuje hříšnou erotickou romantiku. Díky univerzální velikosti a elastické gumičce vám skvěle padne a připraví magický okamžik.
Pokud už to vypadá, že je vše perfektní a nic vám nechybí, pak ještě dodáme třešničku na dortu. Parfém SECRET PLAY AFRODITA se musí stát vaší nezbytnou součástí. Obsahuje feromony, což jsou látky, které vyvolávají u protějšku podvědomé chemické reakce, které vytvoří magnetickou přitažlivost. Opojné vůni sladkého karamelu s extraktem z lanýžů přirozeně podporující stimulaci prostě a jednoduše neodolá a vaše atraktivita strmě vyroste vzhůru nezadržitelnou rychlostí.
Teď teprve je vše dokonalé a vy jste připravena stát se královnou noci. Odměňte sebe elegantní krabičkou obsahující žhavé tajemství. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX SVEDU TĚ:

  • luxusní dárková krabička nabitá elegantními pomůckami pro ženy
  • špičková inspirace pro tajemné a maximálně svůdné pikantní momenty
  • efektivní obleček pro celé tělo navodí vzrušující atmosféru
  • jemná a měkká pružná tkanina příjemná na nošení nabídne univerzální velikost S-L
  • krajková škraboška je netypickým překvapujícím doplňkem
  • parfém s obsahem feromonů podpoří podvědomou magnetickou přitažlivost
  • kouzelná sladká vůně karamelu s extraktem z lanýžů
  • ideální jako dárek pro sebe i partnera

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 80% polyamid, 20% elastan, 100% polyester
Rozměry: catsuit - velikost univerzální S-L, maska - velikost univerzální, parfém - objem 50 ml
Složení parfému: Isopropyl Myristate, Octyldodecanol, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, Tuber Brumale Extract, Tocopheryl Acetate, Benzyl Alcohol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropinal, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Hydroxycitronellal, Eugenol, Limonene, Benzyl Cinnamate
Parametry