Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN

FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN

Exkluzivní dárkové balení určeno ženám. Nádherný designový vibrátor s tím nejvymazlenějším chladivým lubrikantem prvotřídní kvality pro vášnivé chvíle.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

U nás ve FLAGRANTI víme, jak důležité jsou v životě každé ženy smyslné chvilky, které uvolní její mysl, zvednou sebevědomí a dopřejí prostor, který jí nikdy a nikdo nedokáže nahradit. Pokud stále nevíte, co své drahé polovičce, nebo třeba i kamarádce pořídit, dopřejte jí objevit svět vášně, který jsme připravili do speciálního a svůdného dárkového balení. FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN nabídne každé ženě neopakovatelné okamžiky potěšení a intenzivních prožitků, které si vychutná plnými doušky, ale také je můžete sdílet společně i když vás zrovna nebude mít po ruce.

V tajemné krabičce je ukryt vibrátor MELO G-Spot M1210 v elegantním designu blankytně modré barvy, který se na první pohled stane jejím pokladem. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu prvotřídní kvality, který je nezávadný pro lidskou pokožku a dopřeje neopakovatelné chvíle něhy a pohlazení. Ergonomický tvar s výraznými stimulačními drážkami snadno a pohodlně naleznou nejcitlivější bod G a spolu s flexibilním měkkým stimulátorem klitorisu vystřelí její orgasmus až na vrchol erotické extáze. Tento šikula se pyšní dvěma výkonnými motory pracujícími současně s extrémně tichým chodem pro nerušené momenty a na výběr dává neuvěřitelných 28 vibračních a pulzačních rytmů. Je plně vodotěsný pro hrátky ve sprše či ve vaně a dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu.
Všechny informace včetně návodu k použití naleznete zde.

Každá žena chce být hýčkána a cítit se jednoduše skvěle. Kosmetiku vybírá dle kvality, přesvědčení i složení. Do tohoto exkluzivního balení jsme proto přidali ten nejvymazlenější lubrikační gel, jaký si vůbec dokážete představit. NATULI Icefall je prémiový gel prvotřídní veganské kvality, který vám doslova zamotá hlavu tím nejpříjemnějším způsobem a je k dostání pouze u nás ve FLAGRANTI. Je na vodní bázi, takže nelepí, nežmolkuje, nevytváří fleky a díky pečlivě vybraným ingrediencím BIO a organické kvality z čistě přírodních zdrojů vás pohladí na těle i na duši. Gel se perfektně vstřebává, výrazně hydratuje a vyrovnává pH pokožky. Obsahuje ledovcovou vodu, která je filtrována lávovými kameny a díky tomu vám přináší mnoho prospěšných minerálů. Extrakt máty peprné má zklidňující a osvěžující účinky, podporuje prokrvení a dodává chladivý stimulační efekt. Protěž alpská je známá svými bohatými antioxidačními účinky, chrání pokožku před škodlivými vlivy a zpomaluje stárnutí. Ke všemu je balena ve speciální lahvičce z biofotonického skla, která funguje jako filtr před škodlivými vlivy a udrží váš gel v té nejvyšší jakosti.
Více informací o tomto skvostu naleznete zde.
Pánové, prokažte svůj charakter a jako správný gentleman obdarujte svou nejcennější dámu. Dopřejete jí unikátní pokušení v jediném, s láskou a pečlivostí vybraném dárkovém balení.

Upozornění: Momentálně vám bude PASSION BOX doručen v dárkové krabici bílé barvy. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX WOMEN:

  • elegantní dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro ženy
  • jedinečný vibrátor s mnoha rytmy pro báječné intimní chvíle
  • dokonalá stimulace nejcitlivějšího bodu G a klitorisu povznese její orgasmus
  • výjimečný lubrikační gel z čistě přírodních BIO a organických ingrediencí
  • dopřeje chladivý efekt a famózní účinky na pokožku
  • k dostání exkluzivně pouze ve FLAGRANTI
  • ideální smyslný dárek pro jakoukoliv příležitost

Parametry:


Barva: modrá, zelená transparentní
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 21,5 cm, použitelná délka 12,5 cm, průměr 3,7 cm, délka stimulátoru 3,2 cm, průměr stimulátoru 1,1 cm, gel - objem 50 ml
Složení gelu: Mentha Piperita Leaf Water, Aqua, Glycerin, Aqua (Iceland Water), Pentylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Leontopodium Alpinum Flower Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Zingiber Officinale Root Extract & Mentha Piperita Leaf Extract, Hexamidine Diisethionate, Menthyl Lactate, Citric Acid
Voděodolnost: ano
Vibrace: ano
Pohon: Li-on baterie
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry