Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
FLAGRANTI PASSION BOX No.4

FLAGRANTI PASSION BOX No.4

Svůdný dárkový box určený milovníkům tajemných BDSM praktik ideální pro smyslnou oslavu ve dvou. Luxusní pouta na ruce, výtečný likér a čokoláda.
Doprava zdarma
Akce
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste s vaším protějškem prostě sví a nepotrpíte si zrovna na láskyplné a sladké řečičky? I přes tuto skutečnost ovšem chcete svého partnera či partnerku potěšit? Pak jsme přesně pro vás vytvořili tento FLAGRANTI PASSION BOX No.4, který udělá radost všem milovníkům tajemných BDSM praktik. Vychutnejte si se svým váš jedinečný večer plný touhy a neodolatelné rozkoše.

Jednou z nejčastějších a nejoblíbenějších pomůcek jsou nepochybně pouta. Tato pouta na ruce Liebe Seele Handcuffs splní všechna vaše tajná přání. Jsou mimořádně elegantní a přesně vystihnou vaší náladu. Žhavá vínová a černá barva se zlatými akcenty působí neuvěřitelně svůdně a luxusně. Jsou vyrobena z pravé hovězí kůže, která je pevná a opticky dodává drsnější charakter tomuto modelu. Vnitřní strana je ušita z měkké ovčí kůže, aby byla pohodlná a příjemná na nošení i jejich nositeli. Jsou příjemně široká, takže se nezařezávají, aby byl i váš otrok v naprostém bezpečí. Díky kovovým sponám v barvě růžového zlata jsou nastavitelná a pomocí kovového řetízku se dvěma karabinami se dají kdykoliv připnout k sobě, nebo rychle odepnout pro osvobození či změnu polohy. Unisex provedení je perfektní pro ni i pro něj, takže si své role můžete také střídat. Další informace naleznete zde.

Pro maximalizaci pokušení v očích vašeho suba můžete vytáhnout láhev výtečného přírodního višňového likéru, který naladí vaše chuťové buňky a omámí všechny vaše smysly. Byl vyroben macerací čerstvých višní v jemném lihu s přidaným kořením. Připijte si na zdraví, na lásku nebo na nezapomenutelné okamžiky vaší společné noci. Navodí tu správnou atmosféru a dopřeje vám pikantní náladu s postupně narůstajícím efektem. Následně lze spoutanou polovičku dráždit opojnou vůní kakaových bobů. Záleží na vás, jestli budete trápit či rovnou ochutnáte dvě čokoládové pralinky ve tvaru srdce s oříškovým podtónem, které vás ještě více rozžhaví, neboť kvalitní čokoláda je přírodní afrodiziakum, aby byl váš společně strávený čas prostě dokonalý.
Vyberte si kdo bude dnes v dominantní roli a nechejte se ovlivnit vzrušující intimní hrou s omezeným pohybem. Barva dárkového balení se může v závislosti na skladových zásobách změnit.

Proč si vybrat FLAGRANTI PASSION BOX No.4:

  • elegantní dárková krabička nabitá vzrušujícími pomůckami pro příznivce BDSM technik
  • báječná hra na otroka a jeho pána díky poutům na ruce v unisex provedení
  • vyrobeny z pravé hovězí a ovčí kůže v nádherném designu
  • kovový řetízek v barvě růžového zlata se dvěma karabinami pro rychlé vysvobození
  • nastavitelná velikost a pohodlné nošení
  • společně se skvostnou višňovkou a čokoládovými pralinkami vytvoříte vzrušující atmosféru
  • čokoláda působí jako přírodní afrodiziakum a navodí jiskřivou náladu
  • k dostání exkluzivně pouze ve FLAGRANTI

Parametry:


Barva: vínová, černá
Materiál: kůže, kov
Rozměry: pouta - celková délka 37 cm, šířka 6,3 cm, délka řetízku s karabinami 23 cm, višňovka - objem 100 ml, pralinky - 2 x 12 g
Složení višňovky: Velejemný Líh, Macerát Z Višní, Koření, Cukr
Složení pralinky: Bílá Čokoláda, Mléčná Čokoláda (Kakaová Hmota, Kakaové Máslo, Sušené Mléko, Cukr, Přírodní Vanilka), Lískovka (Lískové Ořechy 71%, Kokosový Cukr, Kakaové Máslo, Odtučněné Kakao, Barvivo
Obsahuje alkohol.
Parametry