Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Guarana ZN Special 100 ml

Guarana ZN Special 100 ml

Doplněk stravy Guarana ZN special dodává energii a zvyšuje sexuální apetit u mužů i žen pro plnohodnotný a uspokojivý sexuální život.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Doplněk stravy Guarana ZN Special v objemu 100 ml, založený na přírodních látkách, je určen pro muže i ženy ke zvýšení vytrvalosti a celkové výdrži při sexuální aktivitě. Dodejte svému milostnému životu ještě více erotického náboje a přijměte energii a sílu z těchto "magických" kapek. Obsahují prověřené a osvědčené výtažky z guarany, které se jak je známo podílejí zásadní měrou na zvýšení sexuální vytrvalosti. V kombinaci s kofeinem a obohaceným o vitamín E zvýší výdrž a sexuální apetit u mužů i žen a zajistí tak plnohodnotný a uspokojivý sexuální život. Pro dosažení optimálních výsledků se doporučuje pravidelné užívání po delší časové období. Jako denní doplněk stravy užívejte 1 čajovou lžičku třikrát denně, smíchanou s jakýmkoli nápojem. Pro jednorázové povzbuzení užijte 3 čajové lžičky asi 30 minut před sexuální aktivitou.
Upozornění: Obsahuje kofein. Nedoporučuje se kojícím ženám a dětem. Užívejte pestrou a vyváženou stravu. Držte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Po otevření uchovávejte v chladničce.

Proč si vybrat Guaranu ZN Special 100 ml:

  • speciální směs přírodních látek pro muže i pro ženy
  • určeny pro zvýšení vytrvalosti a celkové výdrži při sexu
  • obsahují výtažek z guarany, kofein, zinek a vitamin E, které dodávají energii
  • pro dosažení optimálních výsledků se doporučuje používání po delší časové období

Parametry:


Objem: 100 ml
Složení: vodní extrakt ze semen guarany 55%, voda, okyselující látka E330, konzervační látky E211 a E202, aroma, živiny: glukonát zinečnatý (0,7938 mg zinku), vitamin E, sladidlo: E951, 0,9 mg kofeinu. Obsahuje zdroj fenilalaninu.
Parametry