Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Hydratační depilační krém pro citlivou pokožku Veet Men Silk & Fresh 200 ml

Hydratační depilační krém pro citlivou pokožku Veet Men Silk & Fresh 200 ml

Hedvábný depilační krém pro muže speciálně určen citlivé pokožce. Nevysušuje, odstraní chloupky za pár minut bez žiletky a dodá potřebnou hydrataci.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, jsme sice drsní, ale ani pro nás není výsadou mít po holení pořezanou a podrážděnou pokožku. Zapomeňte na nevzhledné zarudnutí a zarostlé chloupky a vyzkoušejte tento depilační krém Veet Men Silk & Fresh. Krém hedvábné konzistence byl vytvořen s ohledem na muže a jejich citlivou pokožku. Jeho výraznou předností jsou ohleduplné ingredience, které nabídnou vynikající hydratační schopnost, takže nevysušuje, nedráždí a nezanechává poranění. Jednoduchou aplikací odstraní nežádoucí ochlupení, ať už jde o podpaží, hrudník či intimní partie a přesto po něm zůstane pokožka jemná a vláčná. Díky tomu získáte dokonale hladkou a čistou pokožku, která sama o sobě přitáhne mnohem více pozornosti vašeho protějšku, a to na dlouhou dobu. Navíc je složení obohaceno o extrakt kořene ženšenu pravého, který se stará o celkovou vitalitu kůže, vyhlazuje ji, hydratuje a tvoří kolagen, který vypíná jemné vrásky. Také je silným antioxidantem a eliminuje stárnutí kůže. Krém samozřejmě nebrání použití také ženám. Stačí nanést tenkou vrstvu krému na požadované místo tak, aby byly chloupky zcela zahaleny a vyčkejte 5 až maximálně 10 minut. Poté setřete krém plastovou stěrkou, která je součástí balení a omyjte teplou vodou. A to je celé kouzlo.
Připravte se rychle a efektivně na rande a buďte naprosto neodolatelní.
Upozornění: Nepřekračujte aplikaci po dobu 10 minut. Před použitím vždy vyzkoušejte nežádoucí reakci na malé části kůže, například na předloktí. Po aplikaci nepoužívejte po dobu 30 hodin parfémy, deodoranty ani jiné alkoholické přípravky. Také se nedoporučují dvě aplikace v rozmezí 72 hodin. Depilovaná místa neopalujte.

Proč si vybrat depilační krém Veet Men Silk & Fresh:

  • unikátní složení vhodné pro citlivou pokožku mužů i žen
  • šetrně odstraní chloupky do 10 minut bez zranění žiletkou
  • výrazné hydratační a regenerační schopnosti nevysušují a nedráždí
  • extrakt ženšenu jakožto silný antioxidant eliminuje stárnutí kůže
  • dokonale hladké a dlouhotrvající oholení
  • zabraňuje tvorbu zarůstání chloupků
  • plastová stěrka součástí balení

Parametry:


Obsah: 200 ml
Složení: Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, Parfum, Polyethylene, Sodium Gluconate, Panax Ginseng Root Extract
Parametry