Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Gel HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml

Gel HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml

Hydratační intimní gel pro ženy HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml navrací pokožce genitálií přirozenou vlhkost a zbavuje ji nepříjemných pocitů.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Ženám, které občas nebo třeba i častěji trpí vaginální suchostí přinášíme novinku ve formě gelu HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml. Tento gel je vysoce hydratační, není parfémován a ani neobsahuje hormony.
Účinně odstraňuje svědění a pálení v oblastí genitálií, které mohou pociťovat zejména ženy po porodu, menopauze nebo také ženy vystavované časté psychické zátěži. Gel HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml snadno obnovuje přirozené vaginální prostředí, zvlhčuje, zbavuje nepříjemných pocitů a tím ženám ulevuje. Hlavní složkou tohoto krému je výtažek z Aloe Vera a Hyaluron.
Použití: naneste malé množství asi o velikosti hrášku na špičku prstu, kterým gel jemně vmasírujete v oblasti poševního vchodu a vnějších genitálií. Opakujte podle potřeby nebo před pohlavním stykem.

Proč si vybrat Gel HOT Intimate Care Hydro Gel 50 ml:

  • gel pro obnovu a hydrataci přirozeného prostředí intimní oblasti žen
  • bez parfemace a hormonů
  • zbavuje ženy od nepříjemného svědění a pálení
  • skvěle hydratuje
  • obsahuje Aloe Vera a Hyaluron

Parametry:


Barva: bílá
Obsah: 50 ml
Složení: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Chamomilla Recutita, Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Chondrus Crispus, Lactic Acid, Glucose, Disodium Edta, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Upozornění: z bezpečnostních důvodů se krém nesmí používat během těhotenství. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nesmí se dostat do očí nebo na poraněnou pokožku. Uchovávejte v chladném a suchém prostředí a chraňte před světlem.
Parametry
Zařazení do kategorií