Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kalhotky PASSION PS006 PANTIES černé

Kalhotky PASSION PS006 PANTIES černé

Elegantní sportovní kalhotky PASSION PS006 PANTIES v černé barvě. Moderní střih a svůdná kombinace elastické bavlny s jemným tylem poskytuje maximální pohodlí.
Barva:
Vyberte si velikost:
370 Kč
Popis zboží

Náznak luxusu, známka elegance a atraktivní sportovní design? Charakterizuje to vaši povahu a vkus? Pak z těchto kalhotek PS006 PANTIES od známé značky PASSION, která si zakládá na smyslném erotickém prádle budete nadšená. Kalhotky moderního střihu sexy černé barvy z unikátní sportovní kolekce jsou ušity z neuvěřitelně příjemné elastické bavlny, která vám poskytne mimořádné pohodlí při nošení i v případech, kdy je vyžadován volnější pohyb. Pružný materiál a široká guma s půvabným stříbrným vyšívaným logem perfektně obepne vaše tělo, udrží je na místě a vytvaruje vaše křivky k naprosté dokonalosti. Přepychový zadeček pak bude svádět muže i po náročnější aktivitě. Aby tento atraktivní dojem podpořily, na přední straně naleznete jemný průhledný tyl, který ozdobí vaše tělo s intimním nádechem. Bavlněnou podšívku v rozkroku rozhodně oceníte, protože vám nabídne maximální komfort. K těmto kalhotkám neodmyslitelně patří TOP PS006, který podpoří celkový dojem z tohoto nádherného modelu. TOP není součástí balení.
Máte sportovního ducha, chcete zůstat svá, ale zároveň svůdná a přitažlivá? S tímto sportovním prádlem budete neodolatelná.

Proč si vybrat kalhotky PASSION PS006 PANTIES černé:

  • klasické kalhotky sportovního vzhledu s mírným erotickým nádechem
  • extrémně příjemná a pohodlná elastická bavlna nabízí volný pohyb
  • jemný průhledný tyl ozdobí kalhotky elegantním dojmem
  • perfektně přilnou a přizpůsobí se postavě
  • široký pružný pás s luxusním vyšitým logem
  • vytvarují zadeček a sexy design navodí žhavou atmosféru
  • bavlněná podšívka v rozkroku pro maximální komfort
  • nabízíme ve velikosti S, M, L a XL

Parametry:


Barva: černá
Materiál: 94% cotton, 6% elastan
Velikost: S, M, L, XL

Tabulka velikostí:

Recenze (0)
Parametry
Články