Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kolík anální Blush PERFORMANCE PLUS DRIVE BUTT PLUG

Kolík anální Blush PERFORMANCE PLUS DRIVE BUTT PLUG

Vodotěsný anální kolík Blush PERFORMANCE PLUS DRIVE BUTT PLUG na dálkové ovládání z hedvábného silikonu. 10 vibračních režimů a stimulační rotující kuličky.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Užijte si božské anální hrátky. Zažijte skvělé a smyslné pocity s tímto análním kolíčkem Blush PERFORMANCE PLUS DRIVE BUTT PLUG v sexy černé barvě. Je vyroben ze sametově hebkého lékařského silikonu, který je bezpečný pro tělo a bude vás jemně laskat. Jeho příjemně ergonomicky tvarované tělo s postupným rozšiřováním a jemnou texturou na povrchu vám zajistí úžasnou anální zábavu a snadnější vstup. Má opravdu tichý ale velice výkonný motor, který ovládá 10 vibračních a pulzačních režimů a v těsné blízkosti základny má rotující stimulační kuličky, které budou dráždit nervová zakončení vašeho análku. Jeho další předností je, že celé jeho tělo krouží, takže v okamžiku, kdy kolíček zavedete, skvěle vyplní anální prostor a krouživé pohyby s vibracemi vzruší všechny vaše erotogenní zóny. Dálkové ovládání s dosahem okolo 30 metrů nabízí možnost nechat sebe nebo partnera ovládat přesně to, co cítíte. Včetně ovladače je kolíček vodotěsný dle IPX7, což je skvělá příležitost vyzkoušet i mokré potěšení ve sprše či v bazénu. Díky tomu je také snadná jeho údržba. Magnetickým USB kabelem nabijete kolíček i dálkové ovládání, takže vám odpadne starost o nakupování baterií.
Nic vám nebrání prožít ničím nerušené sólo či partnerské hrátky. Troufáte si na intenzivní orgasmy s tímto kolíčkem?

Jednoduché ovládání zvládne každý. Podržte tlačítko ve spodku základny po dobu 3 vteřin. Rozsvítí se LED indikátor a kolíček je připraven k použití. Krátkými stisky tlačítka měníte režimy vibrací v intuitivním spojení s rotací těla i kuliček. Pro přesnější nastavení rychlosti rotace a kuliček nezávisle na vibracích použijte dálkové ovládání. Krátkým stiskem tlačítka power zapnete ovladač, což vám také ukáže LED dioda na ovladači. Můžete spustit samostatnou rotaci tlačítky + a - a měnit jejich rychlost a také samostatně tlačítky < a > spouštět a měnit vibrační režimy. Kombinací obou možností si můžete nastavit vibrace i rotace přesně, jak potřebujete. Krátkým stisknutím tlačítka power na ovladači pozastavíte funkce kolíku a ovladač se vypne. Vypnutí kolíku proveďte dlouhým podržením tlačítka na základně na dobu 3 vteřin.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík anální Blush PERFORMANCE PLUS DRIVE BUTT PLUG:

  • sympatický vibrační anální kolík na dálkové ovládání
  • sametově hebký kvalitní silikon
  • rotační stimulující kuličky na těle s krouživými pohyby
  • silný a diskrétní motor nabízí 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • 5 možností nastavení rychlosti rotace
  • vodotěsný dle IPX7 včetně ovladače
  • dálkové ovládání s dosahem okolo 30 metrů
  • kolík i ovladač je dobíjecí pomocí přiloženého magnetického USB kabelu
  • jednoduché intuitivní ovládání
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon
Rozměry: celková délka 14 cm, použitelná délka 11,5 cm, šířka základy 6,3 cm, průměr 3,4 cm, výška ovladače 7 cm, šířka ovladače 4 cm, hloubka ovladače 1,9 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: pouze lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Typ:
Napájení:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Rozměry:
Celková délka:
10,00 cm
Průměr:
3,80 cm
Zařazení do kategorií