Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kolík anální Booty Sparks LED Light small black

Kolík anální Booty Sparks LED Light small black

Elegantní a hravý anální Booty Sparks LED Light small v černé barvě se svítícím LED panelem. Vyroben ze silikonu, má 7 vibračních režimů na dálkové ovládání.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste začátečníci a chtěli byste poznat skvostnou anální stimulaci? Pro mnohé páry je tato aktivita spíše tabu. Začněte s análním drážděním stylově a hravě. Anální kolíček Booty Sparks LED Light small v elegantní černé barvě vás bude zaručeně bavit. S tímto kolíčkem nemusíte mít žádný strach. Je maličký, má velice úzkou špičku pro snadné zavádění, flexibilní tělo a širokou bezpečnostní základnu. Krásně vyplní váš vnitřní prostor a díky 7 silným vibračním a pulzačním režimům podráždí vaše nervová zakončení. O ty se postará výkonný motor. Kolíček je vyroben z ultra jemného a sametově hebkého silikonu prémiové kvality tak příjemného na dotek, že se budete těšit až se s ním pomazlíte. Spolu s kvalitním lubrikantem bude úžasně klouzat a pohladí vaši pokožku s neuvěřitelnou něžností. Na základně naleznete ovládací tlačítko a zlatou plochu z odolného ABS plastu, která se po zapnutí kolíku promění v barevnou diskotéku. 5 proměnlivých barviček díky LED podsvícenému panelu. Pro zajímavé párové hrátky je kolík na dálkové ovládání. Můžete tak kolík zasunout a dát ovladač do ruky svému protějšku. Napětí, kdy spustí vibrace vytvoří vzrušující atmosféru. Ovladač má dosah až 15 metrů a pohání jej jedna baterie typu CR 2032, která je součástí balení. Kolíček je voděodolný pro snadnější údržbu a dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu.
Nebojte se experimentovat a vytvořte v ložnici originální světelnou anální show.

Jednoduché ovládání vám ještě zpříjemní vaše hrátky. Podržte tlačítko power na boku základny po dobu 3 vteřin pro zapnutí. Kolíček vás přivítá LED podsvíceným panelem a to znamená, že jste v pohotovostním režimu. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 3 vteřin.
Pro použití dálkového ovladače zapněte kolíček do pohotovostního režimu. Poté krátkými stisky tlačítka power na ovladači zapínáte či vypínáte vibrace. Jednotlivé režimy vibrací měníte krátkými stisky tlačítky se symbolem vlnek (vlevo a vpravo). Můžete také měnit LED světlo a to krátkými stisky tlačítka + a -. Tlačítkem + měníte rychlost automatické sekvence barev a tlačítkem - ovládáte jednotlivé barvičky.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík anální Booty Sparks LED Light small black:

  • elegantní a hravý anální kolíček vhodný i pro začátečníky
  • flexibilní ohebné tělo se širokou bezpečnostní základnou
  • kvalitní sametově hebký prémiový silikon ozdoben zlatým ABS plastem
  • 7 silných vibračních a pulzačních režimů
  • podsvícená základna s 5 barevnými kombinacemi
  • dálkové ovládání s dosahem až 15 metrů
  • voděodolné provedení
  • jednoduché ovládání
  • kolík je dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, zlatá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 9 cm, použitelná délka 7,5 cm, průměr 3,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032 baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Zkušenost:
Stimulace:
Typ:
Napájení:
Materiál:
Barva:
Rozměry:
Celková délka:
9,00 cm
Průměr:
3,30 cm
Zařazení do kategorií