Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kolík anální Dream Toys CHEEKY LOVE WIRELESS REMOTE PLUG

Kolík anální Dream Toys CHEEKY LOVE WIRELESS REMOTE PLUG

Silikonový anální kolík Dream Toys CHEEKY LOVE WIRELESS REMOTE PLUG je voděodolný a má 10 vibračních a pulzačních režimů a možnost dálkového ovládání.
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Užijte si své anální hrátky naplno a oddejte se tomuto skvělému análnímu kolíku Dream Toys CHEEKY LOVE WIRELESS REMOTE PLUG v černé barvě. Tento kolíček má pevné tělo a je z velice jemného a hladkého silikonu, který je příjemný na dotek a se sametovou něžností se postará o luxusní pocity. Spolu se svou úzkou a velice postupně rozšiřující se špičkou usnadňuje penetraci a ve spojení s kvalitním lubrikantem je tak vhodný pro zkušenější uživatele. Dokonalou rozkoš způsobí jeho zaplnění v kombinaci s extrémně výkonným a tichým motorem, který vám nabídne 10 super silných vibračních a pulzačních režimů. Stimulaci takto intenzivními vibracemi si zamilujete a ucítíte je až v konečcích prstů. S tímto kolíkem budete mít naprostý komfort, protože jej můžete ovládat také pomocí dálkového ovladače s dosahem až 10 metrů, což podpoří i zajímavé vzrušující párové hrátky. Ovladač z odolného ABS plastu s hedvábným povrchem pohání 1 x CR2032 baterie, která je součástí balení. Anální kolík je voděodolný dle certifikátu IPX6, takže si jej můžete užít i ve sprše a dobíjí se pohodlně pomocí přiloženého USB kabelu.
Nebojte se vyzkoušet toto anální potěšení a užijte si nové pocity, které můžete ovládat vy, nebo váš partner.

Ovládání je naprosto jednoduché. Podržte tlačítko na základně po dobu 3 vteřin. Přivítá vás LED dioda a kolík se uvede do pohotovostního režimu. Následnými krátkými stisky tlačítka měníte režimy vibrací. Pro vypnutí opět podržte tlačítko po dobu 3 vteřin. Pro možnost dálkového ovládání uveďte kolík do pohotovostního režimu. Krátkými stisky ovladače zapnete a měníte režimy vibrací. Podržte tlačítko na ovladači po dobu 3 vteřin a vibrace se pozastaví. Pro úplné vypnutí je třeba kolík vypnout jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík anální Dream Toys CHEEKY LOVE WIRELESS REMOTE PLUG:

  • pevná anální zátka s úzkou špičkou vhodná i pro začátečníky
  • neuvěřitelně tichý a super výkonný motor
  • postupně rozšířující se tělo skvěle vyplní anální prostor
  • kvalitní a sametově hebký silikon
  • 10 různých vibračních a pulzačních režimů
  • dálkové ovládání s dosahem až 10 metrů
  • odolný proti vodě dle IPX6
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 12,7 cm, použitelná délka 11 cm, průměr 3,7 cm, délka ovladače 7,5 cm, šířka ovladače 3,8 cm, hloubka ovladače 2,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Typ:
Provedení:
Pohon:
Li-ion 
Napájení:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
12,70 cm
Použitelná délka:
11,00 cm
Průměr:
3,70 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 12,7 cm, použitelná délka 11 cm, průměr 3,7 cm, délka ovladače 7,5 cm, šířka ovladače 3,8 cm, hloubka ovladače 2,7 cm