Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
Kolík anální Doc Johnson Thrust Adventurous Plug vibrační black

Kolík anální Doc Johnson Thrust Adventurous Plug vibrační black

Originální anální kolík Doc Johnson Thrust Adventurous Plug black z hebkého silikonu se silným motorem ovládající 7 režimů bušících vibrací na dálkové ovládání.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Zapomeňte na veškerá tabu a dopřejte si skutečně jedinečnou anální stimulaci s tímto vibračním análním kolíčkem Doc Johnson Thrust Adventurous Plug v černé barvě. Zažijete zcela něco jiného, než obyčejné vibrace! Tento krasavec je vyroben z měkkého a sametově hebkého silikonu, který svou jemností pohladí vaši intimní oblast a dopřeje vám slastný zážitek. Úzká špička usnadní penetraci a postupné hladké rozšiřování je zde pro všechny, kteří chtějí přijít análnímu potěšení na chuť. Je flexibilní a jeho tvar skvěle vyplní váš otvor. Zajímavostí a originalitou je pak jeho výkonný motor, který ovládá středové závaží uvnitř kolíku. To ve svých sedmi pořádně silných režimech naráží do kolíku jako kladivo, takže dokonale dráždí všechna nervová zakončení, které vás dovedou k intenzivním orgasmům. Dá se ovládat tlačítkem přímo na těle kolíku, nebo pomocí bezdrátového dálkového ovladače, který má dosah až 5 metrů, což může znít jako perfektní vzrušující zábava pro párové hrátky. Ty si samozřejmě můžete vychutnat i ve sprše či ve vaně, protože je kolík vodotěsný. Dobijete jej pohodlně přiloženým USB kabelem a ovladač pohání jedna AAA baterie. V balení také naleznete hedvábný pytlíček pro bezpečné uschování.
Ať už sólo nebo v páru, tento kolíček vás příjemně překvapí a dosáhnete s ním výrazného vyvrcholení.

Jednoduché ovládání zvládne každý. Podržte tlačítko power na základně kolíku po dobu 3 vteřin. Kolík se uvede do pohotovostního režimu a tlačítko se podsvítí LED diodou. Krátkými stisky tohoto tlačítka zapnete a měníte jeho vibrace. Pro vypnutí kolíku opět podržte tlačítko po dobu 3 vteřin. Pro použití dálkového ovládání uveďte kolík do pohotovostního režimu. Krátkými stisky tlačítka na ovladači měníte jednotlivé režimy kolíku. Při podržení tlačítka na ovladači po dobu 3 vteřin vibrace pozastavíte. Opětovným krátkým stiskem je znovu zapnete. Kolík je třeba úplně vypnout pouze tlačítkem na kolíku.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík anální Doc Johnson Thrust Adventurous Plug vibrační black:

  • velmi příjemný anální kolíček na dálkové ovládání
  • neuvěřitelně tichý a výkonný motor
  • kvalitní sametově hebký silikon
  • 7 silných režimů středového bušícího závaží
  • ovladač s dosahem až 5 metrů
  • úzká špička a flexibilní hladké tělo pro pohodlnou penetraci
  • vodotěsný pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 13,4 cm, použitelná délka 10,5 cm, průměr 3,5 cm, délka ovladače 7,5 cm, šířka ovladače 3,5 cm, hloubka ovladače 2,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x AAA baterie
Voděodolnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Typ:
Napájení:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Rozměry:
Celková délka:
13,40 cm
Průměr:
3,50 cm
Zařazení do kategorií