Milujeme nákupy  💋 SLEVA 10 % s kódem "BDAY10" nad 500,- a SLEVA 20 % s kódem "BDAY20" nad 1500,-
Partner of Notino
ANKETA: Češi a masturbace
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kolík anální LELO EARL stříbrný

Kolík anální LELO EARL stříbrný

Luxusní anální kolík z leštěné nerezové oceli s úzkou špičkou. Manžetové knoflíčky ve stejném stylu součástí elegantního dárkového balení.
Barva:
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Milujete anální hrátky a chcete je posunout na novou úroveň? Pokud hledáte v erotické pomůcce synonymum pro eleganci a luxus a hledáte ideální a výjimečný dárek, jaký jen tak někdo nemá, pak se zaměřte na tento anální kolík LELO EARL, který bude skvostem a ozdobou nejen pánského zadečku. Byl speciálně vyvinut pro opravdové gentlemany. Dopřeje vám něžné pohlazení leštěného kovu a dokáže způsobit neskutečně slastné okamžiky. Je vyroben z nerezové oceli prvotřídní špičkové kvality, která je nezávadná pro lidskou pokožku a dodá vašim nespoutaným okamžikům dokonalý styl. Tento materiál je také vhodný pro teplotní průzkumy vašeho těla. Stačí jej nahřát nebo nachladit pod vodou a vychutnat si jedinečné a vzrušující uspokojení.
Má úžasný tvar, který nabízí úzkou špičku usnadňující penetraci, lehce rozšířené a ergonomicky tvarované tělo pro fenomenální masáž prostaty, jež se často přirovnává ke dráždění bodu G u žen a zúženou část u základny, která zaručí příjemné nošení. Zakončení kolíčku ve tvaru očka dovolí jediným prstem pohodlnou a bezpečnou manipulaci. Hluboká hladká stimulace zajistí tajemné uvolnění plné vášně a touhy a tyto intenzivní prožitky vás provedou cestou k dokonalé extázi. Ke všemu je zcela vodotěsný, takže bude vždy připraven na soukromé wellness ve vaší sprše či vířivce.
Kolíček je dodáván v exkluzivním dřevěném boxu s hedvábným sametem, který bude perfektním dárkem a také uschová váš poklad. V ní také naleznete manžetové knoflíčky stříbrné barvy, abyste byli na společenské akci vždy atraktivní, magneticky přitažliví a každému ukázali svůj neodolatelný šarm.

V případě lubrikace využijte gely jakékoliv báze. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a následně aplikujte čistič erotických pomůcek, který ho zbaví bakterií pro vaši bezpečnost.

S kolíčkem LELO EARL silver objevíte každodenní kouzlo okamžiku. A protože na ty nejlepší věci se vždy vyplatí počkat, je tento produkt na objednávku, jelikož bude s láskou vyroben na míru jen a jen pro vás. Do vašeho klína spadne přibližně do týdne od jeho objednání.

Proč si vybrat kolík anální LELO EARL:

  • luxusní anální kolíček pro stylové gentlemany
  • vyroben z leštěné nerezové oceli špičkové prvotřídní kvality
  • elegantní ergonomicky zahnutý tvar pro nezapomenutelnou masáž prostaty
  • úzká špička nabídne pohodlnou a příjemnou penetraci
  • dokonale hladké tělo dopřeje uvolněnou cestu za intenzivním orgasmem
  • bezpečnostní základna ve tvaru očka zajistí pohodlnou manipulaci
  • smyslný zážitek díky teplotním hrátkám
  • vodotěsné provedení pro mimořádné wellness radovánky
  • stylové manžetové knoflíčky doplní vaši přirozenou přitažlivost
  • exkluzivní dřevěná dárková krabička
  • jednoduchá údržba

Parametry:


Barva: stříbrná
Materiál: nerezová ocel
Rozměry: celková délka 12,5 cm, použitelná délka 9 cm, šířka 3,2 cm, průměr 2,7 cm
Vibrace: ne
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní i silikonové bázi
Parametry