ZLATÝ DÉŠŤ SLEV JE TADY  💛 SLEVY AŽ 65 % ☔ Bude kapat, nebo rovnou pršet?
Partner of Notino
Kolík anální A&E WARMING THRUSTING PROSTATE PROBE černý

Kolík anální A&E WARMING THRUSTING PROSTATE PROBE černý

Fantastický anální kolík A and E Warming Thrusting Prostate Probe z hedvábného silikonu. 6 vibrací a 3 rychlosti přirážení pro dokonalé dráždění prostaty.
Doprava zdarma
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Pánové, už jste slyšeli o tom, že masáž prostaty je stejně orgasmická, jako dráždění bodu G pro ženy? Nebojte se experimentovat a vyzkoušejte tento anální kolík A and E WARMING THRUSTING PROSTATE PROBE v tajemné černé barvě. Vychutnejte si luxusní rozkoš, kterou vám nabízí. Ihned na první pohled vás potěší jeho fascinující zpracování. Je vyroben z ultra hebkého a sametově jemného silikonu, který pohladí vaše partie s neuvěřitelnou něžností. Materiál bez ftalátů je také nezávadný pro lidskou pokožku, takže jeho používání bude zcela bezpečné. Tvar kolíku vám dopřeje pohodlnou penetraci a stimulační drážky vynesou váš análek na sexuální vrchol blaha. Disponuje dvěma silnými a tichými motory, které ho promění v nezkrotného ďábla. První motor se postará o vzrušující brnění v oblasti hráze svými 6 vibračními a pulzačními režimy. Druhý motor ovládá hřídel, která pohybuje se špičkou, čímž napodobuje kopulační pohyb a masíruje tím váš bod P, čili prostatu. Na výběr máte hned 3 rychlosti a hřídel se takto posouvá o 1,5 cm. Pro ještě intenzivnější zážitky můžete zapnout funkci nahřívání špičky, která ho nažhaví až na příjemných 38° C a otevře vám tak bránu do světa teplotních hrátek. K tomu slouží 3 ovládací tlačítka na základně kolíku, ovšem pro váš maximální komfort je možnost využít dálkového ovladače z odolného ABS plastu s dosahem až 8 metrů, která rozšíří jeho pole působnosti. Můžete tak dát ovladač do rukou partnerce a očekávat jeho spuštění v jakémkoliv okamžiku. Kolík je vodotěsný, takže jej můžete vzít na vodní radovánky do sprchy nebo do vany a o energii se postará přiložený USB kabel. Ovladač do vany neberte, neboť není voděodolný a pohání jej jedna CR2032 baterie, která je součástí balení.
Objevte nekonečnou slast análního škádlení a zamilujte si touhu a vášeň, kterou takováto praktika probouzí.

Jednoduché ovládání si rychle podmaníte. Podržte tlačítko se symbolem vibrací po dobu 2 vteřin pro zapnutí. Kolík vás přivítá rozsvícením LED diody. Následnými krátkými stisky tohoto tlačítka zapnete a měníte režimy vibrací a pulzací. Krátkými stisky prostředního tlačítka se symbolem šipky zapnete a měníte režim přírazů. Pro pozastavení hřídele podržte tlačítko po dobu 2 vteřin. Krátkým stiskem tlačítka se symbolem sluníčka zapnete nahřívání špičky, což poznáte tím, že se LED dioda rozbliká Nahřívání vypněte podržením tlačítka po dobu 2 vteřin a dioda blikat přestane. Kolík vypnete opětovným dlouhým podržením tlačítka pro vibrace po dobu 2 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem zapněte vibrátor a v jakémkoliv režimu využívejte tlačítka na ovladači stejně jako na kolíku. Kolík poté musíte vypnout opět vypnout jeho vlastním tlačítkem.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou a můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík anální A and E WARMING THRUSTING PROSTATE PROBE:

  • elegantní pánská erotická pomůcka na dálkové ovládání
  • kvalitní sametově hebký silikon a ovladač z odolného ABS plastu
  • dva silné a tiché motory
  • 6 vibračních a pulzačních režimů dráždí hráz
  • 3 režimy rychlosti přírazů masírují prostatu
  • funkce nahřívání špičky obohatí rozkoš o teplotní hrátky
  • ovladač s dosahem až 8 metrů
  • vodotěsný pro mokré chvíle ve sprše či ve vaně
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá
Materiál: silikon, ABS plast
Rozměry: celková délka 14,3 cm - 15,6 cm, použitelná délka 11,5 cm - 12,8 cm, délka stimulátoru hráze 9,4 cm, průměr 3,2 cm, průměr stimulátoru hráze 3,5 cm, délka ovladače 6 cm, šířka ovladače 4 cm, hloubka ovladače 1,3 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR2032
Vodotěsnost: ano
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry
Parametry:
Pro koho:
Stimulace:
Typ:
Provedení:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR2032 
Napájení:
Vlastnosti a funkce:
Materiál:
Barva:
Voděodolnost:
Lubrikace:
Rozměry:
Celková délka:
14,30 cm
Průměr:
3,50 cm
Podrobnější rozměry:
celková délka 14,3 cm - 15,6 cm, použitelná délka 11,5 cm - 12,8 cm, délka stimulátoru hráze 9,4 cm, průměr 3,2 cm, průměr stimulátoru hráze 3,5 cm, délka ovladače 6 cm, šířka ovladače 4 cm, hloubka ovladače 1,3 cm