Partner of Notino
velikonoční tradice jinak ;)
Zlevňovač dopravy
Luxusní dárkové balení
Kolík anální Tailz Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail

Kolík anální Tailz Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail

Ohebný, pohyblivý a vibrační anální kolík Tailz Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail s levhartím ocáskem na dálkové ovládání. Čelenka s oušky v balení.
Doprava zdarma
Výprodej
Tento produkt již není v nabídce. Prosím vyberte si jiný produkt z naší nabídky.
Popis zboží

Jste hravá šelma, která by chtěla překvapit svého partnera neobvyklou, avšak mimořádně vzrušující safari hrou? Upoutejte pozornost svého lovce a pořiďte si do ložnice tento anální kolík Tailz Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail. Kolík s dlouhým levhartím ocáskem vyrobený z ultra hebkého a sametového silikonu prvotřídní kvality má zaoblenou špičku pro snadnější penetraci. Ocas z jemného plyše s dlouhým chlupem je opravdu příjemný na dotek. Pokud má odvahu, může si vás pohladit. Co jej ovšem rozhodně nenechá klidným je jeho pohyblivá funkce. Ocásek se totiž kroutí, jako by byl opravdový, a to ve 3 rychlostech. Můžete jej ohnout a zůstane v poloze, jakou si zvolíte. Navíc potěší i vaše partie svými 7 vibračními a pulzačními režimy, které okouzlí vaše nitro a zajistí vám intenzivní stimulační chvilky. Ke každému rytmu si můžete zvolit jednu ze 3 rychlostí vibrací. To vše pohání výkonný motor, který spustíte tlačítkem na základně, nebo můžete dát ocásek do pohybu díky dálkovému ovládání z odolného ABS plastu s dosahem až 7 metrů. Aby byl váš komplet dokonalý, naleznete v balení také čelenku s levhratími oušky. Kolík nabijete za 2 hodinky pomocí přiloženého USB kabelu a poté vám dopřeje hodinu pikantní zábavy. Ovladač pohání jedna CR 2032 baterie, která je součástí.
Zavrťte ocáskem vždy kdy budete spokojena nebo vystrčte drápky a prožeňte partnera po ložnici. Vychutnejte si sexy hrátky, ve kterých půjde o život.

Jednoduché ovládání vás nadchne. Podržte tlačítko power na základně po dobu 2 vteřin pro zapnutí. Vibrátor vás přivítá rozsvícením LED diody a dostane se do pohotovostního režimu. Následnými krátkými stisky tlačítka zapnete a měníte režimy vibrací a spustíte i pohyb ocásku. Vypnete jej opětovným dlouhým podržením tlačítka power po dobu 2 vteřin.
Pro použití s dálkovým ovladačem uveďte kolík do pohotovostního režimu. Vše ovládáte pomocí krátkých stisků. Prostředním tlačítkem power zapínáte a pozastavujete vibrace a pohyb ocasu. Spodním tlačítkem - měníte režimy vibrací a pulzací. Tlačítkem + měníte intenzitu vibrací a pulzací. Pravým tlačítkem se symbolem vlnky zapnete pohyb ocasu a přidáváte na rychlosti, levým tlačítkem se symbolem vlnky ubíráte na rychlosti pohybu až do pozastavení pohybu. Kolík zcela vypněte tlačítkem na základně kolíku.
V případě lubrikace doporučujeme jen gely na vodní bázi, aby nedošlo k poškození povrchu této hračky. Celou naší nabídku najdete zde. Po každém použití jej opláchněte pod vlažnou vodou tak, aby se voda nedostala k plyšovému ocasu nebo použijte navlhčený hadřík. Můžete také použít čistič erotických pomůcek.

Proč si vybrat kolík anální Tailz Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail:

  • výjimečný anální kolíček s levhartím ocáskem z jemného plyše
  • lehce flexibilní tělo kolíku ze sametově hebkého silikonu prvotřídní kvality
  • ocas je ohybatelný a pohyblivý
  • výkonný motor nabízí 3 rychlosti pohybu ocasu
  • 7 různých vibračních a pulzačních režimů a 3 intenzity síly vibrací
  • na dálkové ovládání s dosahem až 7 metrů
  • čelenka s ouškama součástí balení
  • vodotěsný dle IPX7 pro mokré hrátky
  • jednoduché ovládání
  • dobíjecí pomocí přiloženého USB kabelu
  • snadná údržba

Parametry:


Barva: černá, hnědá
Materiál: silikon, ABS plast, syntetické vlákno
Rozměry: celková délka 73 cm, délka kolíku 12,6 cm, použitelná délka 9,8 cm, průměr 3,9 cm, šířka základny 7,2 cm, šířka ocasu cca 8 cm, délka ovladače 7,5 cm, šířka ovladače 3,3 cm, hloubka ovladače 1,7 cm
Vibrace: ano
Pohon: dobíjecí Li-on baterie, 1 x CR 2032
Voděodolnost: ne
Lubrikace: lubrikanty na vodní bázi
Parametry